Seeking My favorite visual novels

Gothi

New Member
Dec 29, 2022
1
0
Először is elnézést kérek az esetleg értelmetlen fordításért. google fordító. Elmondom a kedvenc vizuális regényeimet felnőtteknek, és hogy kik a kedvenc karaktereim.
1. Project Passion: Ashe egyszerűen egy remekmű, Ashe karaktere pedig nagyon szerethető, nem beszélve gyönyörűről. Nagyon vártam egy "akció" jelenetet vele. animációk 10/10 és a fejlesztő és nagyon korrekt ClassyLemon. Még nem csalódtam.
Nagyon vonzó számomra az a "családi" sztori, ahol apa és lánya, anya és lánya, barátnő és anyának és barátnőjének nővér játszik egymással.
És szeretem a Loli kategóriás lányokat.
Bevallom, hogy Lolicon vagyok. A fiatal lányok vonzó élmények.
2. Desert Stalker: Remek apa-lánya történet. Kedvenc szereplőim: Shani és Katyerna, ez a szerény kis teremtés minden fillért megér.
animációk 10/10. És Zetan a fejlesztő is rendben van.
3. Szívproblémák: a barátnőm nővér a kedvenc Stephanie-m. animációk 10/10 sajnos szíves a fejlesztő. Xenoravi hónapokig nyomtalanul eltűnt.
Nemrég kaptunk egy frissítést. De ismét elmaradtak a várt szexjelenetek Mama Amelia-val és Stephanie-val.
Szomorú.
4. Radiant: van egy folt, ahol MC lesz a három főszereplő apja.
És van egy karakter, akinek a története különösen érdekel, ez pedig Norah.
ő MC kollégájának lánya. ő valójában egy loli.
Imádom, hogy tudsz kezdeni a kislánnyal.
Persze a sztori szerint 18 éves, de be lehet írni a korát.
Várom a hamarosan érkező frissítést.
Amit továbbra is követek.
Ha tudna ajánlani egy hasonló történetet vagy vizuális regényt "Lolinak", az nagyszerű lenne.