- Jan 4, 2020
- 10
- 1
arşiv hatasını çözdüm fakat 3. sezonda bende aynı hatayı alıyorumDemekki kabul etmiyor. 3 sezona başlarken soruları doğru cevaplayarak ilerleyebilirsin.
arşiv hatasını çözdüm fakat 3. sezonda bende aynı hatayı alıyorumDemekki kabul etmiyor. 3 sezona başlarken soruları doğru cevaplayarak ilerleyebilirsin.
Neler neler denedim ben de ama bi çözüme ulaşamadım kafayı yicem oyunu da çok beğendim ama oynayamıyorum bu sıkıntıdan ötürü maalesef. Yokmudur acaba hala çözebilen ?yabancı bir kaynakta son sahneyi save alırken oyunu akışında kayıt almanız gerekiyor diyor sahneyi geri alarak save alırsanız çalışmaz yazıyordu denedim oda olmadı
çok istiyorsan bi program atayım indir game dosyasına at makine çevirisi ile oynayabiliyorsun.Neler neler denedim ben de ama bi çözüme ulaşamadım kafayı yicem oyunu da çok beğendim ama oynayamıyorum bu sıkıntıdan ötürü maalesef. Yokmudur acaba hala çözebilen ?
Çok iyi olur hocam tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama yönlendirebilirsen sevinirimçok istiyorsan bi program atayım indir game dosyasına at makine çevirisi ile oynayabiliyorsun.
Çok iyi olur hocam tam olarak nasıl oluyo bilmiyorum ama yönlendirebilirsen sevinirim
yaptım dediğin gibi çeviriyo harika ama görüntü yok oyunda siyah ekranla ilerliyo o sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisin rica etsemYou must be registered to see the links
bunu game klasörüne at sonra oyuna gir. Oyuna başladığında sağ üst köşede bunun bölümü otomatik açılcak ordan dil seçeneklerini ayarla eğer bi sorun olursa yaz ben yine anlatırım sana
Uzun zamandır kullanıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım. SS atma şansın var mı? Görürsem daha iyi yardımcı olabilirim.yaptım dediğin gibi çeviriyo harika ama görüntü yok oyunda siyah ekranla ilerliyo o sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisin rica etsem
Uzun zamandır kullanıyorum hiç böyle bir şey yaşamadım. SS atma şansın var mı? Görürsem daha iyi yardımcı olabilirim.
Realtime yapman gerekiyor. Database dediğin için herşeyi türkçeye çevirmiş bu yüzden fotoğraf isimleri değişmiş.View attachment 3347174
real time kısmına falan da tıkladım acaba onlardanmı kaynaklı diye ama değişen bişey olmadı,oyundan kaynaklı sandım başka bir linkten tekrar indirdim yine aynısı oldu ben inat ettikçe oyun da inatlaşıyo benimle
Teşekkür ettim hocam çok sağolasınRealtime yapman gerekiyor. Database dediğin için herşeyi türkçeye çevirmiş bu yüzden fotoğraf isimleri değişmiş.
dostum merhaba oyunun orjinal dilinde mi olması lazım bende bir türlü olmadıYou must be registered to see the links
bunu game klasörüne at sonra oyuna gir. Oyuna başladığında sağ üst köşede bunun bölümü otomatik açılcak ordan dil seçeneklerini ayarla eğer bi sorun olursa yaz ben yine anlatırım sana
translate error mu diyor öyle diyorsa . Moda güncelleme gelmiş satın alman gerekiyor.dostum merhaba oyunun orjinal dilinde mi olması lazım bende bir türlü olmadı
evet aynen öyletranslate error mu diyor öyle diyorsa . Moda güncelleme gelmiş satın alman gerekiyor.
evet aynen öyle