DamirTheGreat
Newbie
- Mar 28, 2024
- 35
- 27
- 147
EvetÇok teşekkürler. Bitmiş dosyayı game klasörüne atıyoruz, değil mi?
Teşekkürler. Vaktim olursa bugün olmazsa yarın.Eline sağlık 2. sezonun çevirisi de gelecek mi acaba
Eline sağlık kral bir kaç yerden bir şey olmaz 2.sezon başlangıcındaki rotasyon seçimi gerçekten kötü olmuş yan karakterler hakkında seçim yapma şansın bile yok potansiyeli olan bir oyundu umarım düzeltirler bu sıkıntıyı.S2 Ep4 çevirisi hazır. Genel olarak iyi bir çeviri oldu ama bir iki yerde İngilizce metin kaldığını fark ettim. Normalde düzeltirdim ama güncellemeyi oynadıktan sonra ilgimi kaybettim. Oyun şu anda tam bir karmaşa. Li karakterler üç yola kilitlenmiş durumda ve kayıt dosyasının aktarılmasında bir sorun var. Not: S1 dosyasını yanlışlıkla sildim.Yedek dosyam olmalı, ama muhtemelen düzenlenmemiş versiyonudur. Dosyaya sahip olan varsa lütfen bana ulaştırsın.
Çevirmeye değer gördüğüm oyunları çeviriyorum. Çevirisi yapılanan ama düzenleme bekleyen bir kaç oyun daha var. Zaman buldukça gelir onlarda.Eline sağlık kral bir kaç yerden bir şey olmaz 2.sezon başlangıcındaki rotasyon seçimi gerçekten kötü olmuş yan karakterler hakkında seçim yapma şansın bile yok potansiyeli olan bir oyundu umarım düzeltirler bu sıkıntıyı.
Konu dışı olarak başka oyunların çevirisi için öneri falan alıyor musun ya da çevirdiğin başka oyunlar var mı varsa nereden bulabiliriz?