Mod Ren'Py Luke's Way [v0.31b] [Evil User]~Turkish Translation AlxTr PC/APK

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
153.jpg

Overview:
(Turkish translated / Added Gallery / Added Mods/ Türkçeye çevrildi Galeri modu eklenip , Seçenekler MOD'landı)​
Thread Updated: 11.06.2022
Developer: Evil User
Censored: No
Version: 0.31b
Modder : AlxTr
Language:Turkish
Game size : 588 MB

Installation:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

Change-Log:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

Download: -
Download APK :

Last edited:

asprin33

Newbie
Mar 12, 2018
45
35
MEGA linki ekledim , Gofile upload bitince onuda eklerim İyi oyunlar ve Kırık link bildirimi için teşekkürler.
ok teşekkür ederim... bana bu kadar çabuk dönüş yaptığınız için umarım türkçe çevirilerin devamı gelir.

• Like
Reactions: AlxTR

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
ok teşekkür ederim... bana bu kadar çabuk dönüş yaptığınız için umarım türkçe çevirilerin devamı gelir.
f95 içinde 60 tane çeviri mevcut , güncellendikçe güncelleme gelir konulara , konuları takip ederek yada çevrilmesini istediğiniz oyunları isim olarak belirterek çevrilmesini sağlayabilirsiniz iyi oyunlar.

• Like
Reactions: herfrend

asprin33

Newbie
Mar 12, 2018
45
35
f95 içinde 60 tane çeviri mevcut , güncellendikçe güncelleme gelir konulara , konuları takip ederek yada çevrilmesini istediğiniz oyunları isim olarak belirterek çevrilmesini sağlayabilirsiniz iyi oyunlar.
aslında çevirlemisini istediğim çok fazla oyun var size 3 oyun yazıyım umarım uygun görüp çevirisiniz 1. A Wife and Mother 2. Culture Shock 3. Second Chance

• Like

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
aslında çevirlemisini istediğim çok fazla oyun var size 3 oyun yazıyım umarım uygun görüp çevirisiniz 1. A Wife and Mother 2. Culture Shock 3. Second Chance
A Wife and Mother 15.0 Çevirmiştim Uploadları bitsin Eklerim diğer oyunlara bakacam , Bağzı oyunların Renpy'de kodlaması çok güzelken bağzıları ciddi sıkıntı her oyunu çevirebiliriz sadece zaman lazım. Dediğim gibi A wife and Mother 15.0 Bu gece konusunu açmış olurum iyi oyunlar.

asprin33

Newbie
Mar 12, 2018
45
35
A Wife and Mother 15.0 Çevirmiştim Uploadları bitsin Eklerim diğer oyunlara bakacam , Bağzı oyunların Renpy'de kodlaması çok güzelken bağzıları ciddi sıkıntı her oyunu çevirebiliriz sadece zaman lazım. Dediğim gibi A wife and Mother 15.0 Bu gece konusunu açmış olurum iyi oyunlar.
tşkk ederim oyunları sizmi çeviriyorsunuz?

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
Evet ben çeviriyorum , Biraz bilgisi olan herkes oyun çevirebilir. Alet çantanda biraz python , google cloud , renpy , tecrübe olay bukadar basit. Bu platformda F95'teki Türklere çevirilerin hepsi ÜCRETSİZ ve daima BEDAVA olacaktır! İyi oyunlar.

• Like

asprin33

Newbie
Mar 12, 2018
45
35
anlıyorum ben iyi seviyede ingilizce japonca biliyorum ama çeviri yapmaya cesaret edemem sanırım dialog dosyalarını google translate çeviriyorsunuz. Söylediğiniz programları pek kullanmadım. oyun ingilizce oynarken pek sorun yaşamıyorum ama insanın ana dili gibisi yok buda bir gerçek.sizi takb ediyorm f95 te umarım söylediğim oyunları çevir bilirsiniz. şimdiden herşey için tşk ederim..

• Like

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
anlıyorum ben iyi seviyede ingilizce japonca biliyorum ama çeviri yapmaya cesaret edemem sanırım dialog dosyalarını google translate çeviriyorsunuz. Söylediğiniz programları pek kullanmadım. oyun ingilizce oynarken pek sorun yaşamıyorum ama insanın ana dili gibisi yok buda bir gerçek.sizi takb ediyorm f95 te umarım söylediğim oyunları çevir bilirsiniz. şimdiden herşey için tşk ederim..
A wife And Mother'i yayınladım Buradaki konudan indirebilirsiniz , Herşeyi otomatik çeviremiyoruz maalesef , Herşeyi Google'a bırakırsak , Si*e , Çük , Fu.. y.. Mat... 'ıda Kahretsin olarak oynarız. İnsan müdahalesi şart yani çeviriye yoksa anlamsız olur.

asprin33

Newbie
Mar 12, 2018
45
35
A wife And Mother'i yayınladım Buradaki konudan indirebilirsiniz , Herşeyi otomatik çeviremiyoruz maalesef , Herşeyi Google'a bırakırsak , Si*e , Çük , Fu.. y.. Mat... 'ıda Kahretsin olarak oynarız. İnsan müdahalesi şart yani çeviriye yoksa anlamsız olur.
kesinlikle herşeyi otomatik yapamazsınız.. tşk ederim...

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
Version v0.30a güncel sürüme yükseltilip , Galeri modu , Oynanış modu "Doğru seçenekler " eklenmiştir iyi oyunlar.

• Like

DeltaHunter00

New Member
Jan 6, 2022
4
1
Bugün anca bitirdim başta biraz boş bir oyun sandım baya iyi çıktı eline sağlık. Birde bir şey soracağım mega upload lamak için grafikleri düşürüyorum demiştin onun yerine gofile yada anonfile gibi bir yere yüklemek daha mantıklı olmaz mıydı. (olmasa neden birde merak ettim)

• Like

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
Bugün anca bitirdim başta biraz boş bir oyun sandım baya iyi çıktı eline sağlık. Birde bir şey soracağım mega upload lamak için grafikleri düşürüyorum demiştin onun yerine gofile yada anonfile gibi bir yere yüklemek daha mantıklı olmaz mıydı. (olmasa neden birde merak ettim)
Gofile veya anonfile premium üye değilsen 3 gün sonra siler dosyayı sonra burada Link ölmüş paylaşımları çoğalır , Work ve Mega şuan için en iyisi.