- Jan 26, 2020
- 3
- 0
hepsini zamanla gelcekElinize emeğinize sağlık konuyla alaksız ama house party son sürüm türkçe yama gelir mi? Bekliyoruz
hepsi tek saycakmisin dicord listesinde hepsi yaptim zamanla gelcek hepsiSon olarak Man of the house türkçe yama gelir mi? hiç bi yerde yok
android türkçe zatenKg bu android apk için tr yama var mı
Merhaba bir discord kanalımız var mı eski bir kanal buldum artık çevirmeyeceğim demişsiniz oyun çevirilerine devam ediyor musunuzandroid türkçe zaten
dediklerim hepsi geçerli. herkez ufak bir teşekkür beklerken. küfür işitir oldum. hemen her hafta çevir yayinladim kimse translate kulamadim söylemedim. aksin ikar etmedim ama küfür yedim. bazilar yetinmedi en ağir küfür ettiler.Merhaba bir discord kanalımız var mı eski bir kanal buldum artık çevirmeyeceğim demişsiniz oyun çevirilerine devam ediyor musunuz
oyun özeliklerinden geçmiş sil öyle terkardan açAndroid indirdim girerken ren'py loading yazıyor ve açılmıyor nasıl yapabilirim
Oyuna giremiyorum ki geçmişi nasıl silcemoyun özeliklerinden geçmiş sil öyle terkardan aç
oyun uygulama bilgilerideki geçmiş ayarlari dosyalari silcen bunun için oyun girmeye gerek yok kesin yüklerken hata yüklenmiştir o yüzden geç açiyordur.3 android uygulamasinda 10 kişi test eti hiç bir sorun yok çünkü. + bu hatayı alan arkadaş dedim yapti sorun halolduOyuna giremiyorum ki geçmişi nasıl silcem
Discord adresi varsa alabilir miyimhepsi tek saycakmisin dicord listesinde hepsi yaptim zamanla gelcek hepsi