Mod Ren'Py Překlad hry Single Again do českého jazyka

Ragosik

New Member
Apr 26, 2022
7
11
Titulní obrazovka 001.jpg
Přehled:
Český překlad hry Single Again verze 1.20. Překlad je zatím dodělaný do verze 0.11
Verze 0.12 je v procesu.
Věnuji se tomu ve volném čase .
Vše najdete na mém profilu kde je to ke stažení a obsah se bude rozšiřovat o další překlady i jiných her.
Protože jedna verze má kolem 4 000-10 000 řádků a zabere xxx hodin překládání, rozhodl jsem se to vkládat všechno na Patreon za symbolický poplatek.
Tyhle hry mám rád a mrzí mě že u nás není nikdo kdo by se tomu překladu věnoval a tak jsem se to rozhodl vzít do vlastních rukou.
Děkuji všem co mě podporuji.
Plná verze ke stažení ZDE
Aktualizováno : 16.6.2023
Hra/Tvůrce :
Modder :
Verze modu : 0.11
Verze hry : 1.20
Jazyk :ČESKÝ

k.png kk.png kkk.png kkkk.png kkkkk.png kkkkk.png kkkkkkk.png 8.png

Last edited:

Ragosik

New Member
Apr 26, 2022
7
11
To víš narodil se mi syn a tak jsem měl jiné starosti :D. Každopádně ted už mu bude rok a dokáže se občas už zabavit sám a tak jsem si řekl že po tom jakou jsem četl odezvu od lidí že je to škoda jsem se rozhodl v tom pokračovat.

Last edited:

Ragosik

New Member
Apr 26, 2022
7
11
Budeš překládá i jiné hry ?
Ano rozhodně to mám v plánu. Než dokončím tuhle hru tak udělám někde nějakou anketu a dám na výběr 3 hry, které bych chtěl překládat jako další a nechám komunitu rozhodnout se jakou upřednostnit . Mám již nějaké rozpracované.

Last edited:

Ragosik

New Member
Apr 26, 2022
7
11
Jen pro zajímavost jsem počítal a k překladu zbytku hry mi chybí stále kolem 74 tisíc řádků a 32 tisíc jsem již přeložil. Když vezmu kolik hodin jsem nad tím už strávil tak bych nejradši šel pracovat na něčem kratším aby se mi rozrostla knihovna o další super hry, ale nechci to nechat rozdělané tak pokračuje dál

Ragosik

New Member
Apr 26, 2022
7
11
SingleAgain v 0.10 PŘELOŽENA!
Před pár minutami jsem ladil výše uvedenou verzi a můžu napsat že je již přeložena. Tentokrát to bylo 4906 řádků k překladu. Kdyby tam někdo našel chyby stačí napsat a já je opravím. Projel jsem to v rychlosti a čeho jsem si všímal tak jsem opravil. Dále jsem opět projel minulé verze a co jsem kde viděl tak jsem doladil tak je potřeba vložit zase všechny verze (které jsou ke stažení na patreonu) do složky game a mělo by to frčet. Přejí příjemné hraní.