- Mar 4, 2018
- 308
- 1,065
Discord adresimiz:
Discord address:
You must be registered to see the links
Discord address:
You must be registered to see the links
Teşekkürler . güzel düşünceleriniz için..Merhaba herkese iyi günler dilerim.
Konu ile biraz önce karşılaştım ve böyle bir çalışma yapılması beni gerçekten heyecanlandırdı.
Gözlemlediğim kadarıyla İngilizce metinleri alıp Google Translate gibi Online Çevirmenler üzerinden çevirip bizlere sunmak yerine. Oyunların metinlerini ve hatta grafiklerini bizlere göre yeniden düzenliyorlar, umarım güzel sonuçlar elde ederler.
Teşekkür ederiz discord adresimize gelir isen çok mutlu oluruz. Gelişmeleri oradan daha detaylı takip edebilirsin.Başarılar. Takipteyim.
Discord adresimize gel lütfen.Selam millet. Elinize emeğinize sağlık. Dilerseniz ben de yardımcı olabilirim. Master degree olmasa da İngilizcem var. Orta seviye de yazılım bilgim vardır yardımcı olabilirim
Selam millet. Elinize emeğinize sağlık. Dilerseniz ben de yardımcı olabilirim. Master degree olmasa da İngilizcem var. Orta seviye de yazılım bilgim vardır yardımcı olabilirim
valla öyle gırgır şamata hat safhada en çokta oyundaki çevirilere gülüyorumDiscorda gelmeyen çok şey kaybetti ben size diyim
Aynen öyle oyuna kendimizi kaptırıcak bu gidişlevalla öyle gırgır şamata hat safhada en çokta oyundaki çevirilere gülüyorum