- Jan 10, 2018
- 16
- 25
lol, i didnt expect this thread still going on. im not translator anymore but this thread turned to turkish discuss about games ^^ thanks for your attention.
Last edited:
bence sırayla yayınlasan daha iyi olur.aslında episode 3'ü de çevirdim ama yayınlayıp yayınlamamak arasında kaldım. Belki bütün oyunu çevirip öyle yayınlarım
şuan çevirdiğin bi oyun var mı?Eyvallah. Türkçe oyun çevirmemi isterseniz yardımcı olabilirim. Söylemeniz yeterli bir de renpy oyunu olursa daha iyi olur.
çeviri durumu nasıl? ilerleme var mı?aslında episode 3'ü de çevirdim ama yayınlayıp yayınlamamak arasında kaldım. Belki bütün oyunu çevirip öyle yayınlarım
adamsın ha sen bi bok anlamamıştım hikayeden ingilizce kötü benim senin sayende anlarız artıkEpisode 4 çevirisini başladım. Bitince 3-4 birlikte yüklerim
Aynen güzel oyun bu arada big brother oyunun türkcesi varmış haberiniz olsunMerhabalar. Lucky Mark ALPHA 4.1 bu oyunun türkçesi varmıdır acaba?
saolsın dostum. oynadım onu baya güzeldi.Aynen güzel oyun bu arada big brother oyunun türkcesi varmış haberiniz olsun
Lucky mark ın kötü yanı pek bi ilerleme olmuyo hani zaten yeni oyun ama hikayesi güzel oyunlar önerirseniz sevinirimsaolsın dostum. oynadım onu baya güzeldi.