Mod Ren'Py University of Problems [v0.9.5 Extended] ~ ☆ AdemYurt ~ %100 Turkish Android APK / PC

AdemYurt

Newbie
Feb 20, 2021
46
47

1037037_965856_Header_V3.1.jpg

English Explanation

The game is completely Turkish. Texts have been improved, the story becomes understandable.
can come to our address and support us and you can choose the next game.

Turkish Explanation | Türkçe Açıklama

Oyunun tamamen Türkçe. Yapay Zeka kullanılmıştır, Daha iyi bir çeviri için sunucumuza katılın ve oylamalara katılın.
sunucumuza buradan ulaşabilirsiniz...

Overview:

Updated: 2022-06-14
Game/Creator: DreamNow - -
Game Link: University of Problems
Modder: AdemYurt
Mod Version: 0.9.5 Extended
Game Version: 0.9.5 Extended
Language: Turkish

Features:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

Installation:
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.

Download APK:

Download PC:

• Like
Reactions: Cross47 and AlxTR

AlxTR

Member
Modder
Jul 10, 2021
334
585
Teşekkürler Adem bey , Oyunları Türk Kullanıcılarına ÜCRETSİZ ve Satmadan sunduğunuz için Teşekkürler efendim.

• Like
Reactions: AdemYurt

AdemYurt

Newbie
Feb 20, 2021
46
47
Teşekkürler Adem bey , Oyunları Türk Kullanıcılarına ÜCRETSİZ ve Satmadan sunduğunuz için Teşekkürler efendim.
Rica ederim Alx Bey nefes aldığımız müddetçe bir aksilik çıkmaz ise son hız devam :)

• Like
Reactions: AlxTR

edem1978

Active Member
Apr 2, 2018
582
153
Rica ederim Alx Bey nefes aldığımız müddetçe bir aksilik çıkmaz ise son hız devam :)

Arkadaslar ben ayni zamanda Alman cevirileri takib ediyorum orda daha fazla kisi var,ama burdaki Türkler Süper okdar hizli ceviriyorlar inanilmaz.
Negativ olan oyun grafik kalitesinde bizimkiler biraz düsük

• Like
Reactions: Cross47

Cross47

Newbie
Apr 18, 2020
30
17
f95'i bayadır takip ediyorum. Adem yurt'u da 1 sene kadar oldu fark edeli. Cidden kaliteli işler çıkıyor umarım hak ettiğiniz ilgiyi görüyorsunuzdur.

edem1978

Active Member
Apr 2, 2018
582
153
Ama ne yaziki eskisi gibi degil herhalde kayboldular burda fazla türkce ceviri yapan kalmadi