- Mar 4, 2018
- 308
- 1,062
Bilmiyorum, yapımcıya sormak lazım...Episode 2 ne zaman çıkar acaba?
Bilmiyorum, yapımcıya sormak lazım...Episode 2 ne zaman çıkar acaba?
Puzzle çok zor paramda bitti yeniden başlamak koyacakBuna gerek yok ekstra bir sahne vs. oluşturmuyor.
Linkte oyunun Türkçe yamalı hali mevcutOyun 1.12 GB, Türkçe yama 1.23 GB
Türkçe yamanın içinde oyundamı var?
Teşekkürler.Gerçekçi olmak gerekirse , ingilizcem gayet iyi ve oyunları ingilizce oynamayı tercih ediyorum. İlk kez bir Türkçe güncelleme indiriyorum, merak ettim çeviriyi. Yorumumu oynadıktan sonra editlerim. Şimdiden emeğinize sağlık.
Hocam Maya'nın odasına taşındıktan sonra, "(Yatmadan önce Maya ile sohbet etmeliyim)" diyor maya ile diyalogları bitirdim parayı, dergiyi ve kitabı topladım ama yinede yataga geçemiyorum.Teşekkürler.
You must be registered to see the links
You must be registered to see the links
SORUN TÜRKCE YAMA OLMAYAN ORJİNAL OYUN İLE BU BÖLÜMÜ ATLADIKTAN SONRA SAVE ALINIP TÜRKÇE YAMALI OYUNA GEÇİLEREK ÇÖZÜLMÜŞTÜR BİLGİNİZE ARKADAŞLARHocam Maya'nın odasına taşındıktan sonra, "(Yatmadan önce Maya ile sohbet etmeliyim)" diyor maya ile diyalogları bitirdim parayı, dergiyi ve kitabı topladım ama yinede yataga geçemiyorum.
Çıplak sokakta kaldıktan sonraki mayanın bizi pencereden odasına aldıgı sahne
ekran görüntüsü a View attachment 260401
Konu da belirttiğim dosyayı indirip uyguladı iseniz bu sorunu almazdınız Zahmet etmişsiniz.SORUN TÜRKCE YAMA OLMAYAN ORJİNAL OYUN İLE BU BÖLÜMÜ ATLADIKTAN SONRA SAVE ALINIP TÜRKÇE YAMALI OYUNA GEÇİLEREK ÇÖZÜLMÜŞTÜR BİLGİNİZE ARKADAŞLAR
Oyunda içerisinde... Belirtmiş olduğum ek dosyayı indirmeyi unutmayın aksi takdirde hata alırsınız.arkadaşlar bu linkte yer alan sadece yama mı yoksa oyunda içinde mi?
Buna gerek yok ekstra bir sahne vs. oluşturmuyor.Oyunu hilesi mevcut mu?