- Aug 4, 2018
- 9
- 7
Bulamayınca bende kodları düzenleyerek yaptım hile hocam. Sağolsın. Bu arada çevirmen lazımsa yardımcı olurum.Buna gerek yok ekstra bir sahne vs. oluşturmuyor.
Bulamayınca bende kodları düzenleyerek yaptım hile hocam. Sağolsın. Bu arada çevirmen lazımsa yardımcı olurum.Buna gerek yok ekstra bir sahne vs. oluşturmuyor.
Konu da belirttiğimiz dosyayı indirirseniz hiç bir şekilde hata almazsınız. Lütfen konuyu dikkatli inceleyin. Yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi EğlencelerMaalesef yama bazı bölgelerde oyunda hata verdiriyor. Özellikle telefonun içerisindeki alanlarda. Ayrıca Maya'nın odasında ikinci akşam herşey yapıldığı halde Maya ile konuşmam gerektiğini söyleyip ilerletmiyordu. Bunun dışında yama çok iyi. İnternet çevirisi olmadığı için sizlere de teşekkür ederim. Elinize sağlık. View attachment 267097
Üstad şu dosyayı daha belirgin bi yere koyarsan daha iyi olur. Arada bl yerde kalmış. Kimse görmüyor herhaldeKonu da belirttiğimiz dosyayı indirirseniz hiç bir şekilde hata almazsınız. Lütfen konuyu dikkatli inceleyin. Yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi Eğlenceler
Kusura bakmayın, dikkatimden kaçmış. Teşekkürler.Konu da belirttiğimiz dosyayı indirirseniz hiç bir şekilde hata almazsınız. Lütfen konuyu dikkatli inceleyin. Yorumunuz için teşekkür ederiz. İyi Eğlenceler
Olur öyle şeyler İyi eğlenceler.Kusura bakmayın, dikkatimden kaçmış. Teşekkürler.
Mayanın odasında kaldım yatmadan önce maya ile görüşmelisin diyo anlamadım takıldı ordaRica ederim her zaman, sunucumuza gelip diğer oyunlarında takibini yapabilirsin.
You must be registered to see the links