En son geçen hafta cumartesi %40 olduğuna dair bir bildiri paylaşmışsınız. Şu an % kaç? Oyunu indirdim, İngilizce oynamayı düşünüyorum ama türkçe ana dilim olduğu için daha bi tatlı geliyor. Tahmini ne zaman çıkar?Çeviriliyor. Sunucumuzdan takip edebilirsiniz.
İndirmek için Opera kullandıgım zaman bende de aynı sorun oluyor. Chrome kullandıgım zaman sorun cozuluyor.winrar kullanıyorum. 4. kez indrdim hep aynı hata "arşiv hasarlı ya da tanınmıyor". Neden böyle bir hata alıyor olabilirim?
episode 2 ne durumda? en azından bi bilgilendirme yaparsanız durumu bilelim.
Merhaba çeviri için teşekkürler bir sürü arkadaş yazmış yatma sorunu için sürekli belirtmiş olduğum dosya diyorsunuz ancak o dosyanın linki nerede göremiyoruz lütfen yardımcı olabilir misiniz?@KalixoR Bu sorunun farkına vardık ve hemen düzelttik. Konu'da belirtmiş olduğum dosyayı indir ve oyun dosyaları ile değiştir. Sorun çözülecektir.
Oyunun içerisine ekledik ve ek olarak bir şey indirmeye gerek yok.Merhaba çeviri için teşekkürler bir sürü arkadaş yazmış yatma sorunu için sürekli belirtmiş olduğum dosya diyorsunuz ancak o dosyanın linki nerede göremiyoruz lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba Episode 2 son durum ne alemde acaba?Oyunun içerisine ekledik ve ek olarak bir şey indirmeye gerek yok.
Sunucumuzdan takip edebilirsiniz. Ekstra olarak alternatif link'i de sunucumuzda bulabilirsiniz.Merhaba Episode 2 son durum ne alemde acaba?
Ve rica etsem daha fazla download alternatifi ekleyebilir misiniz? (mesela nopy,torrent,workupload vs)
Maya sahnesinden sonra oyun bitmekte.mayanın odasında kaldım ne yapmam gerekiyor