Bu link de patlamış. 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor.You must be registered to see the links
Bunların hepsi yeni güncellemede çevrildiView attachment 377651
kendimce çeviri yapmak istiyorum da bunun gibi yardım kutucuklarının dil dosyasını bulamadım, acaba hangi dosya olduğunu söyleyebilir misiniz?
biliyorum ama yukarıda da belirttiğim gibi kendimi geliştirmek istiyorum ve nerede olduğunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirimBunların hepsi yeni güncellemede çevrildi
Sunucumuza gelip bizimle detaylı iletişime geçebilirsiniz.biliyorum ama yukarıda da belirttiğim gibi kendimi geliştirmek istiyorum ve nerede olduğunu bulamadım, yardımcı olursanız sevinirim
Sunucumuza gelip bizimle detaylı iletişime geçebilirsiniz.
Oyunun orjinalinde mobil bulunuyorsa evet uyarlı. Web sitemizden ve discord sunucumuzdan takip edebilirsiniz.Bu tarz çevirdiğiniz oyunlar Mobile uyumlu mu acaba ? (Android)
Buyur kardeşim. 3-1 dik Save, 3-2 Chick Save.beyler s.a. bana versiyon 2 save dosyası atacak birileri varmıdır
eyv. baskanım rica etsem mod nasıl kuruluyor onu da anlatır mısınBuyur kardeşim. 3-1 dik Save, 3-2 Chick Save.
Attığım modu indirip winrar ya da zip dosyası olarak açıp, içinde ki klasörü oyunun kurulu olduğu yere atıyorsun ve dosyaları değiştirip oyuna giriyorsun, sonra oyunu oynarken sağ altta cheats menu diye bir seçenek olacak oradan hile yapabilirsin.eyv. baskanım rica etsem mod nasıl kuruluyor onu da anlatır mısın