DrMage

Member
Dec 19, 2018
409
321
Странно что такую замечательную игру ещё не взялись переводить на русский, или я просто не знаю?
В сети только очень древний перевод пролога и всё.:cry:
Странный вопрос. Очень странный

Bro200

New Member
Dec 20, 2020
10
6
Странно что такую замечательную игру ещё не взялись переводить на русский, или я просто не знаю?
Ждут выхода полной версии игры. Жадть будут очень долго.

CoalPhelps

Active Member
Aug 19, 2018
550
1,766
Я мог бы взяться за перевод самого текста, если кто-то будет заниматься технической часть.

elevatogpm

Newbie
Apr 28, 2020
73
48
Я мог бы взяться за перевод самого текста, если кто-то будет заниматься технической часть.
Я знаю то, что у этой игры есть фан-страница в ВК. Там есть полностью переведенные старые версии игры

anubis1970

Engaged Member
Mar 1, 2018
2,159
2,447
Странный вопрос. Очень странный
Ждут выхода полной версии игры. Жадть будут очень долго.
Я знаю то, что у этой игры есть фан-страница в ВК. Там есть полностью переведенные старые версии игры
Just a friendly reminder that this is an English language site. Please follow the rules and provide a translation.

404NoNamegr

Member
Dec 5, 2019
164
197
I know for update time its still early but has anything been said in the discord about it? Overgrowth genesis just got a new update so I guess its not that far away for cq?

Templar Knight

Active Member
Feb 2, 2018
715
816
Definitely yes, but the game still has a long way to go, at least 3 years I think.
there are so many open quests and they always implement new things in each update and sometimes redo some areas before completed as is the case with some scenes in the prologue chapter. In my view, I think this game goes beyond 3 years, reaching 5-7 years.

4.40 star(s) 114 Votes