Menace o Santana
Hogy válaszoljak a kérdésedre!
Csalás áldozata lettem. 2 éve vagyunk együtt a feleségemmel. Egy alkalommal csúnyán veszekedtünk, ha nem bánod, nem részletezem, csak egy apróság volt, ami veszekedtünk . A feleségem elment a szüleihez, mondván, hogy gondolnia kell, én a közös lakásban maradtam. Néhány órával később megpróbáltam elérni a feleségemet, de nem sikerült, ezért hagytam neki egy üzenetet. Eljött a reggel, úgy tűnt, hogy valami nincs rendben, és megkérdeztem, mi a baj. Tudtam, hogy nem a verekedés okozta ezt az állapotot. Aztán elmondta, hogy megcsalt aznap este, és megkérdeztem, miért tette. Nem tudott azonnal választ adni, de nagyra értékeltem, hogy azonnal kimondta. Nem ez volt az egyetlen tesztprobléma, de aki megcsalt, az volt a legnagyobb verseny a párommal. 10 éves korunk óta versenyzünk egymással. Nagyon csúnyán szakítottunk, össze voltam zavarodva, a szüleihez költözött. És összeestem a lakásban egyedül, készülődve és munkába temetve magam. Utána nem kerestem. Felhív és üzeneteket hagy, hogy mennyire sajnálja, hogy nagyon szeret. 1 hónapja nem vettem fel, minden nap hív és ír. Egyszer azt válaszoltam neki, hogy 1 hónap múlva lesz valami. A kedvenc kávézónkban beszélgettünk és találkoztunk. Majd kiderül a titok, hogy mi történt vele azon a héten, nagyon stresszes volt, mert adminisztrációs problémát okozott a munkahelyén, amit akkor nagy problémának tartott
)
A kis veszekedés és az akkori stressz és az alkohol okozta a csalást. A versenytársamnak könnyű dolga volt, mert csak hallgatnia kellett rá és lefeküdni, erre volt szüksége és sajnos nem vettem észre, hogy baj van. Másnap rájött, mit tett, és milyen rosszul érzi magát. Hozzáteszem még, hogy a versenyző egy ideig próbálkozott vele, de nem sok sikerrel és ezt onnan tudom, hogy elolvastam az egész üzenetet és minden telefonbeszélgetésen jelen voltam, így nem csalt meg többször . Pszichológiai könyveket olvastam erről, és beszélgettem egy pszichológus barátommal. Sajnos az embereknek tényleg van valami, ami beválik. 1 évig nem nagyon bíztam benne, szkeptikus voltam, hogy adok neki még egy esélyt, de visszagondolva életem legjobb döntése volt. 2 csodálatos gyermekünk van, és készül a 3. 18 éve vagyunk együtt. Ezért megbocsátok Clarának, szenved ettől, de még rosszabb, hogy nem tud Alannal beszélni a zsarolásról meg mindenről, és a legrosszabb az, hogy csak Leonnal tud erről beszélni, aki kihasználja ezt a sok lehetőséget. .