- Mar 23, 2018
- 35
- 52
Ben de bitmiş oyun olan Sister, Sister, Sister oyununu çeviriyorum. Hikayesi güzel bir şeye benziyor.
Uzun bir maraton olacak.
Uzun bir maraton olacak.
Bitirmeyi düşünüyorsan ve çevirilen oyunlara eklememi istersen yazman yeterli.Ben de bitmiş oyun olan Sister, Sister, Sister oyununu çeviriyorum. Hikayesi güzel bir şeye benziyor.
Uzun bir maraton olacak.
Bitiricem ama biraz uzun sürer çünkü sadece diyalog dosyası 26.bin satırdan ulaşıyor.Bitirmeyi düşünüyorsan ve çevirilen oyunlara eklememi istersen yazman yeterli.
Sylphia Island'ı çeviriyorum başlangıç olarak %85i bitmiş durumda
Aga hikayesi hoşuma gitti nedense bu oyun deneme amaçlı yapıyorum, bundan sonra RPGM tarzı oyunları çevirmeyi düşünüyorumAslında ben de yeni çıkmış oyunları çevirme isteği geliyor. Çünkü anlaşılır bir şekilde çeviririm ve çıkan her sürümünüde türkçeye çeviririz. Hem canın sıkılmamış olur insanın hem de çok zaman kaybetmiş olmazsın.
Ama dostum keşke oyunu çevirmeseydin güzel bir şeye benzemiyor.Başka oyun olabilirdi mesela.
Herneyse aslında herkes sadece 1 veya 2 oyundan sorumlu olsa mükemmel olurdu.
Devam edeceksen çevirilen oyunlara ekleyebilirim. Bu arada başarılar dilerim.Sylphia Island'ı çeviriyorum başlangıç olarak %85i bitmiş durumda
Eğer RPGM oyunlarını çevirecek 'College Life' veya ' My New Life ' oyununu çevirirsen çok makbule geçer. Özellikle My New Life, hikayesi oldukça güzeldir ve kendisi en sevdiğim oyundur.Aga hikayesi hoşuma gitti nedense bu oyun deneme amaçlı yapıyorum, bundan sonra RPGM tarzı oyunları çevirmeyi düşünüyorum
Çeviri için teşekkürler. Konuya ekledim.Merhaba arkadaşlar Sylphia Island'ın ilk sürümünü çevirdim komple, "You must be registered to see the links" iyi oyunlar
Hello guys, I have translated the first version of Sylphia island complete "You must be registered to see the links" Have good game
hangi sürümü oyunun f95 sitesinde ki son sürüm olan mı çeviri?Merhaba arkadaşlar Sylphia Island'ın ilk sürümünü çevirdim komple, "You must be registered to see the links" iyi oyunlar
Hello guys, I have translated the first version of Sylphia island complete "You must be registered to see the links" Have good game
Teşekkürler.Merhaba arkadaşlar Sylphia Island'ın ilk sürümünü v0.05'i çevirdim komple, "You must be registered to see the links" iyi oyunlar
Hello guys, I have translated the first version of Sylphia island v0.05 complete "You must be registered to see the links" Have good game