- Jul 13, 2018
- 128
- 71
game klasörüyle değiştiryamayı nereye atıyoruz indirdikten sonra ?
game klasörüyle değiştiryamayı nereye atıyoruz indirdikten sonra ?
My Sweet Neighbors'u bırakmıştım, devam ediyorum.Artık oyun çeviren yok ??????? Nerde o heves
didn't you translate the game? Be a little enthusiastic.
oyun v0.3 senin çevirdiğin sürümü nereden bulacaz eline sağlıkda 500m lık bir oyun içerik ne kadar bir bilgi verebilirmisinDepravity v0.2 çevirisi bitti arkadaşlar.. Oyunda gördüğünüz eksikleri, hataları bana bildirirseniz sevinirim..böylece daha fazla geliştirebilirim çevirileri..Hepinize iyi oyunlar..
KURULUM = İndirdiğiniz dosyayı rardan çıkarıp, içindeki "game" klasörünü oyunun kurulu olduğu ana dizine kopyalayın ve çıkan uyarılara "evet" diyin. Bu kadar..
OYUN =You must be registered to see the links
ÇEVİRİ =You must be registered to see the links
Depravity v0.2 translation is over, friends.. You see the deficiencies in the game, if you let me know the errors sevinirim..so I can improve translations more..Good game to you all..
Setup = remove the downloaded file from the rardan, "game" folder in the main directory where the game is installed, and the resulting warnings "Yes" DIY. That..
Oyun yeni sürüme güncellendi..v0.2 başka sitelerde vardır büyük ihtimal..yeni sürümü çeviriyorum şuan bitince paylaşırımoyun v0.3 senin çevirdiğin sürümü nereden bulacaz eline sağlıkda 500m lık bir oyun içerik ne kadar bir bilgi verebilirmisin
Güncellendi, teşekkürler.Yine ben Daha önceden Depravity v0.2 çevirisi sunmuştum, oyuna güncelleme geldi v0.3 sürümü yayınlandı ve onunda çevirisini bitirdim..Hepinize keyifli oyunlar..
KURULUM = rardan çıkardığınız 'game' klasörünü olduğu gibi oyunun kurulu yere kopyala yapıştır yapın..bu kadar
You must be registered to see the links
Again I: P I have previously presented a translation of Depravity v0.2, update came to the game v0.3 version was released and the translation was done ..
INSTALLATION = Copy the 'game' folder you removed from the game as it is and copy and paste the game to the installed location.
ThanksYine ben Daha önceden Depravity v0.2 çevirisi sunmuştum, oyuna güncelleme geldi v0.3 sürümü yayınlandı ve onunda çevirisini bitirdim..Hepinize keyifli oyunlar..
KURULUM = rardan çıkardığınız 'game' klasörünü olduğu gibi oyunun kurulu yere kopyala yapıştır yapın..bu kadar
Again I: P I have previously presented a translation of Depravity v0.2, update came to the game v0.3 version was released and the translation was done ..
INSTALLATION = Copy the 'game' folder you removed from the game as it is and copy and paste the game to the installed location.
merhaba arkadaş. öncelikle söylemem gerekir ki skyrim çevirinizi çok defa kullandım ve kesinlikle efsane bir işti. görüyorsun ki burada ki arkadaşlar translate ile bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve çalışmalarını gerçekten takdir ediyorum ama kabul edersinz ki sizin ki gibi çok iyi bir iş ortaya çıkmıyor o yüzden senin gibi tecrübeli birinin bu çevirilere yapacağı katkı çok önemli. çok önemli AAA bir adult oyun var. halen yapım aşamasında düşündüm ki senin gibi tecrübeli biri onlarla iletişim kurarsa belki en başından türkçe olma şansını olur bizler için.Merhaba arkadaşlar, daha önce skyrim ve birçok bildiğiniz oyunların çevirisinde bulundum, bu tür oyunları yeni keşfettim türkçe dil isteği çok gördüğüm kadarı ile ve bende yardımcı olmaya karar verdim, tek sorun dil dosyalarını açabileceğim bir tool var mı aradım ama bulamadım ?
Teşekkür ederim güzel sözlerin için, oyun şuan da demo olduğu için buna zaman ayırmaya gerçekten gerek yok ama oyun beta'ya geçer ise memnuniyetle çeviririmmerhaba arkadaş. öncelikle söylemem gerekir ki skyrim çevirinizi çok defa kullandım ve kesinlikle efsane bir işti. görüyorsun ki burada ki arkadaşlar translate ile bir şeyler yapmaya çalışıyorlar ve çalışmalarını gerçekten takdir ediyorum ama kabul edersinz ki sizin ki gibi çok iyi bir iş ortaya çıkmıyor o yüzden senin gibi tecrübeli birinin bu çevirilere yapacağı katkı çok önemli. çok önemli AAA bir adult oyun var. halen yapım aşamasında düşündüm ki senin gibi tecrübeli biri onlarla iletişim kurarsa belki en başından türkçe olma şansını olur bizler için.
Hello Friend. First of all, I have to say that I have used my skyrim translation many times and it is definitely a myth. You see that your friends here try to do something with translation, and I really appreciate their work, but it's certainly not a very good job like yours, so it's very important for someone like you to contribute to these translations. Very important AAA adults have a game. If someone like you communicates with them, I think the game will have a chance to become Turkish languance
Bu dosya sadece 11. gün mü yoksa 1-12. günlerin hepsini içeriyor mu? Ona göre düzenleyeceğim konuyu.@DTGZ arkadaşımızın ilk 10 gün çevirisini yaptığı My Sweet Neighbors oyununun 11.nci günü çevrildi. Son gün çevirisi devam etmekte..Bittiği zaman onuda paylaşıcam. Beklemek istemeyenler için çeviriyi paylaşıyorum komple..Keyifli Oyunlar..
@DTGZ was translated on the 11th day of my Sweet Neighbors game when we were translating our friend for the first 10 days. I'm going to share her when she's gone. For those who don't want to wait, I'm sharing the translation.
Bu dosya sadece 11. gün mü yoksa 1-12. günlerin hepsini içeriyor mu? Ona göre düzenleyeceğim konuyu.
This file is only 11 days or 1-12. Does it include all of the days? I think I'm going to set this up.
helal olsun be çok sevdiğim bir oyundu çok teşekkürlerLinki güncelledim.. 1-12 tüm günler içinde komple.. çeviri bitti.
The link has been updated .. Complete within 1-12 days.