- Mar 4, 2018
- 308
- 1,064
You must be registered to see the links
We expect your support...
Çok beğendiğim bir oyundu rardan çıkanları game klasörüne atmanız yeterli türkçe oynamak için çeviri için çok teşekkürler kardeşimDeprewed Awakening çevirisine kaldığım yerden devam ettiğimi söylemiştim.. Şu ana kadar %30'luk kısmı çevrildi. Oynayıp denemek isteyenler için paylaşıyorum...Çeviri ilerledikçe linki tekrar güncelleyip gruptan haber vericem güncellendi diye.
NOT: Çeviride bazı eksiklikler yada hatalar olabilir. Tam test etmedim, olan haliyle paylaşıyorum. Gözünüze takılan hatalar falan olunca bana söylersiniz düzeltirim.
I've told the Deprewed Awakening translation where I left off. So far 30% have been translated. I share it for those who want to try and try ... As the translation progressed the link was updated again and the group was updated to tell me.
NOTE: There may be some shortcomings or errors in translation. I haven't tested it, I share it. When you have any mistakes in your eyes, you tell me.
Çok güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık. Umarım yakın bir zamanda güncelleme gelirDeprewed Awakening çevirisine kaldığım yerden devam ettiğimi söylemiştim.. Şu ana kadar %30'luk kısmı çevrildi. Oynayıp denemek isteyenler için paylaşıyorum...Çeviri ilerledikçe linki tekrar güncelleyip gruptan haber vericem güncellendi diye.
NOT: Çeviride bazı eksiklikler yada hatalar olabilir. Tam test etmedim, olan haliyle paylaşıyorum. Gözünüze takılan hatalar falan olunca bana söylersiniz düzeltirim.
I've told the Deprewed Awakening translation where I left off. So far 30% have been translated. I share it for those who want to try and try ... As the translation progressed the link was updated again and the group was updated to tell me.
NOTE: There may be some shortcomings or errors in translation. I haven't tested it, I share it. When you have any mistakes in your eyes, you tell me.
View attachment 221549
MotH 0.8.7 Türkçe dil tekrar dahil edildi indirebilirsiniz.
This game is now again in Turkish, you can download it!
Emeği olan herkesin eline sağlıkİyi dilekleriniz için teşekkürler. Şuan için en büyük destekçimiz olan @JoeHoLMeS ve @Deniz Çınar'a büyük teşekkürlerimi iletiyorum. Burada ben aktif olmadığımda bile discord'dan insanlara yardımcı olup fikir alışverişinde bulunarak çevirilecek oyunların planlarını yapıyorlar. Bu yüzden başta onlar olmak üzere hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
İndirdiğiniz bazı oyunlar sıkıntılı olabilir. Örnek olarak çeviri bir oyunun 0.1 versiyonunda yapıldıysa ve oyun 0.2'ye güncellendiyse, çevirmen oyunu çevirmeyi bırakmış olabilir bu yüzden oyunların bi kısmı Türkçe bi kısmı İngilizce olabilir. Lütfen çevirmene bildirmeyi unutmayın.
-------------------------------
Thank you for your good wishes. For now, I would like to thank our biggest supporter @JoeHoLMeS and @Deniz Çınar. Here, when I am not active, they are able to help people from bile discord to exchange ideas and make plans for games. So thanks to all of you who are going to be the passersby.
Some games you download may be distressed. For example, if the translation was done in the 0.1 version of a game and the game was updated to 0.2, the translator might have stopped translating the game, so some part of the games may be in English. Please remember to inform the translator.
her zaman destekçinizimİyi dilekleriniz için teşekkürler. Şuan için en büyük destekçimiz olan @JoeHoLMeS ve @Deniz Çınar'a büyük teşekkürlerimi iletiyorum. Burada ben aktif olmadığımda bile discord'dan insanlara yardımcı olup fikir alışverişinde bulunarak çevirilecek oyunların planlarını yapıyorlar. Bu yüzden başta onlar olmak üzere hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
İndirdiğiniz bazı oyunlar sıkıntılı olabilir. Örnek olarak çeviri bir oyunun 0.1 versiyonunda yapıldıysa ve oyun 0.2'ye güncellendiyse, çevirmen oyunu çevirmeyi bırakmış olabilir bu yüzden oyunların bi kısmı Türkçe bi kısmı İngilizce olabilir. Lütfen çevirmene bildirmeyi unutmayın.
-------------------------------
Thank you for your good wishes. For now, I would like to thank our biggest supporter @JoeHoLMeS and @Deniz Çınar. Here, when I am not active, they are able to help people from bile discord to exchange ideas and make plans for games. So thanks to all of you who are going to be the passersby.
Some games you download may be distressed. For example, if the translation was done in the 0.1 version of a game and the game was updated to 0.2, the translator might have stopped translating the game, so some part of the games may be in English. Please remember to inform the translator.
emeğine sağlık kardeşim sümmertime saganın çevirisini @ByGuvnor yapıyor ama diğerini bilmiyorumView attachment 224799
Arkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim ve Thirsty For My Guest adlı oyunun çevirisini biraz ben biraz google çeviriden yardım alarak yaptım.Oyunun hikayesini beğendim ilerleyen zamanlarda bu oyunun değerleneceğini umuyorum.
Öncelikle Çeviri olmamış olabilir bu benim yaptığım ilk çeviri hatalar vardır elbette o yüzden kusuruma bakmayın
OYUN:You must be registered to see the links
ÇEVİRİ:You must be registered to see the links
Arkadaşlar bu arada hali hazrıda bir çeviri grubu varmı bilmiyorum ama eğer varsa
1.Summertime Saga
2.İnnocent Witches
Bu oyunların çevirisini yapsa fena olmaz bu oyunlar tek kişinin yapacağı zor çeviriler çok fazla diyalog var.
Summer Time Saga oyunun Türkçe Çeviri dosyaları oluşturuldu ve çeviriye başlandı. Buradan duyurmuş olayım. Şu an 2 kişi çeviriyoruz eğer yardımcı olmak istersen iletişime geçebilirsin dostum.View attachment 224799
Arkadaşlar merhaba bende aranızda yeniyim ve Thirsty For My Guest adlı oyunun çevirisini biraz ben biraz google çeviriden yardım alarak yaptım.Oyunun hikayesini beğendim ilerleyen zamanlarda bu oyunun değerleneceğini umuyorum.
Öncelikle Çeviri olmamış olabilir bu benim yaptığım ilk çeviri hatalar vardır elbette o yüzden kusuruma bakmayın
Arkadaşlar bu arada hali hazrıda bir çeviri grubu varmı bilmiyorum ama eğer varsa
1.Summertime Saga
2.İnnocent Witches
Bu oyunların çevirisini yapsa fena olmaz bu oyunlar tek kişinin yapacağı zor çeviriler çok fazla diyalog var.
Emeğin için teşekkürler, oyunu konuya ekledim.View attachment 224799
1.Summertime Saga
2.İnnocent Witches
kardeşim son gelişmeler nasıl? ilerleme var mı?Deprewed Awakening çevirisine kaldığım yerden devam ettiğimi söylemiştim.. Şu ana kadar %40'luk kısmı çevrildi. Oynayıp denemek isteyenler için paylaşıyorum...Çeviri ilerledikçe linki tekrar güncelleyip gruptan haber vericem güncellendi diye.
I've told the Deprewed Awakening translation where I left off. So far 40% have been translated. I share it for those who want to try and try ... As the translation progressed the link was updated again and the group was updated to tell me.