Artık çevirmen ihtiyacımız kalmadı, Oyunumuzu çıkarmak için son derece hızlı çalışıyorum, Ben ne kadar hızlı çalışsamda iki işi birden yapmak gerçekten çok zor. Ben render ile uğraşırken hikayenin elinden tutacak kişilere ihtiyacım var. Hikayenin çizgisini bozmadan belirttiğim sınırlar içerisinde hayal gücü geniş insanlar arıyoruz. İlgilenenler mesaj yoluyla ulaşabilir.
İlk oyunum olmasına rağmen beklentiyi yüksek tutabilirsiniz.
(Carol)
View attachment 182914
- Oyun Türkçe/İngilizce dil seçenekleriyle çıkacak.
- İlk bölümün hikayesi %80 tamamlandı.
- İlk bölümde toplamda 5 Kadın karakter ve 4 Erkek karakter olacak
- Oyun içeriği olarak herşeyden biraz biraz bulacağınıza emin olabilirsiniz.
Oyunumuzun konusuna gelirsek;
Bir adam kariyerinde yükselmek için ne kadar ileri gidebilir? Matt, Kariyeri için sınır tanımayan bir kişiliğe sahiptir. Yaptığı zor seçimler sayesinde başladığı yerden çok yukarılara çıkabilmiştir. Peki yaptığı zor seçimlerin sonuçlarıyla nasıl yüzleşecektir? Yaptığı seçimler yüzünden geçmişten bir tanıdık ile tekrar karşılaşacaktır. Bu karşılaşma sonucunda Matt'ın hayatı tamamen değişecektir.Matt'ın yine vermesi gereken zor kararlar vardır.Bu zor kararlar karşısında Matt nasıl bir kişiliğe bürünecektir?
How far can a man go in order to advance in his career? Matt is a man who knows no boundaries when it comes to his career. Tough choices he had made are the reason of his progress. Yet, how will he face off with the consequences of those choices? Due to the decisions he has made, his path will cross with a former "friend". Matt's life will never be the same after this encounter.Tough choices will be his daily routine. Who will Matt be after these choices?
- Eğer yoğun ilgi gelirse oyun içeriğinden paylaşımlar yapabilirim.