ulan daha kendi türkçen yok çeviri istiyorsun amkBig_Brother_Another_Story_v.0.08.0.06 türçe ceririr misn
ulan daha kendi türkçen yok çeviri çeviri amk
[/ALINTI]
hahahahaha gülüm bari
Milfs ControlBeyler bir tane oyun vardı eskiden oynadığım adını hatırlayamıyorum. Bir adam yüzük ile kadınların üzerinde hakimiyet kuruyordu. Ring of lust değil bu arada. Hiç oynayan bilen var mı kafayı yiyicem bulamadım oyunu.
bad brother saga, summertime saga, big brotherMilfy City tarzında oyun hangilerini tavsiye edersiniz?
Türkçe olarak çıkaranlar kendi sitelerini yapmışlar kendi dosyalarını indirtiyorlar ve hiçbir şekilde güven vermiyor o bakımdan oraları kullanmak yerine buralarda yama arıyoruz işteBu konunun hala yürümesini beklemiyordum asdlfkasldk. 55 sayfa olmuş, yıllar önce bu siteye gelmiştim lol.
buralarda bulamazsın kimse artık buradan yayınlamıyor yamalarıTürkçe olarak çıkaranlar kendi sitelerini yapmışlar kendi dosyalarını indirtiyorlar ve hiçbir şekilde güven vermiyor o bakımdan oraları kullanmak yerine buralarda yama arıyoruz işte
knka youtube'a gir "Ren'py Türkçe Oyun Çeviri Nasıl Yapılır?" yaz videolu anlatım çıkıyor. kod olarak nasıl yapacağını gösteriyor yani. ne kullaranak çevirebilirim diyosan chatgpt'ye çevirtmeni öneririm bence en iyisi o.Ceviri nasıl yapabilirim herhangi bir proğramı vaarmı
wışşşhh yeni düşmüş bu buraya, hoşgeldin yavrum kimsin sen? imkanın olsa ananı mı sikersin bacını mı?mtool diye program var çoğu oyunu o çevirir ama unity oyunlar nasıl çevrilir bilmiyorum
Ulan kahkaha attım durduk yere yapacağın yoruma senin benwışşşhh yeni düşmüş bu buraya, hoşgeldin yavrum kimsin sen? imkanın olsa ananı mı sikersin bacını mı?
sen sağlam gerizekalı çıktınazıcık erkekliğin varsa numaranı özelden atarsın ben de bacını sikmeye gelirim ha olmadı anan zaten kerhanede zaten denk geliriz onunla nasıl fikir ucube orevladı?