oyun çeviri yapan bir site biliyonmu adam akıllı böylemaalesef sikik hükümet yüzünden yalnızca vpn üzerinden erişim mümkün.
--bwadult.comoyun çeviri yapan bir site biliyonmu adam akıllı böyle
gerçek çözüm şudur, 2023 seçimlerinde bu yasakları bize dayatan hükümetin karşısında ki partiye oy vereceksin. kısa vadede çözüm opera developer browser'ı öneririm, kendinden vpn i var ve addon vpn lere göre oldukça hızlı. öneririm.Arkadaşlar ben siteyi 1 aydır böyle görüyorum hiçbir oyunun fotoğrafını göremiyorum, VPN kullanınca düzeliyor (Almanya dışında hiçbir lokasyonda düzelmiyor) ama VPN kullanmak istemiyorum yok mudur bunun bir çözümü.
Fotoğraf ekledim ama onu da göremiyorum umarım siz görebiliyorsunuzdur.
Göremezseniz diye de ek link koyıyım.
You must be registered to see the links
lisa sadece 2. partı çıktı ama baya güzel oyun.Kadın karakter temalı
Sadece erken erişim için para isteniyo kanka,bi şekilde karşılığı olmalı yani uğraşlarının,2-3 hafta içinde herkese açılıyo zaten oyunlaradultoyunçeviri, rwadult tarzı siteler para karşılığı yapıyor. millet her şekilde yolunu buluyor aq
Benim üstümden reklam yapma, seri hillside çevir krşm, pardon halisideBwadult da öyle bir dert yok şu zamana kadar erken erişim olayını çıkarmadık isteyen gelip aramıza katıla bilir.
Benim tercihim Türkçe çeviri siteler bunlar dışında herhangi bir site veya discord, telegram grubu falan mı?
[/ALINTI YAPMAK]
Kanka bu sitelerin hepsi boş. okul erken oyun için para istiyor. Aile oyunlarına harcanan görece değiştiriyolar. çeviriyi çeviriyor ve hiç biri 5 para etmez.
Kötünün iyisiYou must be registered to see the links. Buda oyun boyutlarını düşürüyor ama.