Adult oyun çevirideki biraz garip sanki eksik sahneler var gibi siz farkılı bir çevirmen misiniz dc linki alabilirmiyimBEN ADULTUM ADULT
Adult oyun çevirideki biraz garip sanki eksik sahneler var gibi siz farkılı bir çevirmen misiniz dc linki alabilirmiyimBEN ADULTUM ADULT
geçersiz davet, yeniden gönderebilir misiniz?Şanslısın arkadaşımız çevirisini yapıyor.You must be registered to see the linksdiscord adresimize gelebilirsin.
far cry 3dmd ve awam benzeri oyun tavsiye eder misiniz beyler ?
bad bobby saga, bence en iyisi ama sikin elinde kalabilirsin.beyler yok mu şöyle anamıza bacımıza basabildiğimiz bi oyun? kuruduk yavv
Awam var mı ?Merhaba arkadaşlar 30'dan fazla oyunun (Summertime Saga, Milfy city, being a dik vb.) Türkçe çevirisini yaptık. Sizleri de bekleriz...
ADULT OYUN ÇEVİRİ
Çevirmenlerimizin bizzat çevirdiği birçok +18 adult yetişkin oyunu bulup indirebilirsiniz.
İçerisindeki oyunlara ücretsiz ulaşım sağlayabilir ve oynayabilirsiniz.
Sadece çevirmenlerin değil yapay zeka ile hazırlanan oyunları da oynayabilirsiniz.
You must be registered to see the links
kardeşim bu sitede allahın adı anılır mı?beyler a wife and mother oyununun türkçesini yapin allah rizasi için ya
Oyun Türkçe'ye çevrildi. BWADULT sitesinden indirebilirsin. Discord adresi =>beyler a wife and mother oyununun türkçesini yapin allah rizasi için ya
Çevrildi dostum BWADULT tarafından. Buradan ulaşabilirsin. =>A Wife And Mother Ne Zaman Çıkar En Son Çevirisi Yapılıyordu Son Durum Nedir Acaba
Çevrildi dostum TeknoAdult tarafından. buradan ulaşabilirsin. =>summersaga time oyunun türkçe yaması varmı? varsa link atarmısınız
Kanka baktım çevirisi çok kötü nie öyle_??Çevrildi dostum TeknoAdult tarafından. buradan ulaşabilirsin. =>You must be registered to see the links
Yapay zeka olanlar var olmayanlar var ve sitedeki oyunların hepsini biz çevirmenler yapmıyoruz bazılarını discord'daki üyelerimiz gönüllü olarak yapıyor ve siteye yükleniyor. 2. soruna gelirsek siteye üye olmak bu kadar zor olmasa gerek.Kanka baktım çevirisi çok kötü nie öyle_??