davet süresi geçmişYou must be registered to see the linksHerkez bekliyorum yeni oyun çevirleri ve forumda olmayan bir sürü çevir ve dostlukla sizleri bekliyoruz tamamen ücretsiz
Şanslısın arkadaşımız çevirisini yapıyor.Arkadaşlar, https://f95zone.to/threads/the-twist-v0-38-final-cracked-kst.1282/ bunu cevirirmisiniz ? Rica ediyorum, 1 sene boyunca bekledim ya... cevirirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim bakarımŞanslısın arkadaşımız çevirisini yapıyor.You must be registered to see the linksdiscord adresimize gelebilirsin.
o da çevirilecekler listemizde ama tam tarih verememLucky Mark çeviri yapma şansınız varmı?
[QUOTE = "trexell, yayın: 3647725, üye: 1839449"]
o da çevirilecekler ama tam tarih verememYou must be registered to see the linksadresimize gelebilirsin.
[/ALINTI]
discord geçersiz diyor
bu da geçersiz kardeş
Bunu ben de elim malzemede bekliyorum kardeşA Wife And Mother Ne Zaman Çıkar En Son Çevirisi Yapılıyordu Son Durum Nedir Acaba
+1 beyler yapay zeka ile yapacaktım ama bilgisayar aşırı kötü beceremedim pekBunu ben de elim malzemede bekliyorum kardeş
boşuna bekliyonuz aq o oyun daha yapım aşamasında, 10 dakka oynuyorsunuz bitiyor+1 beyler yapay zeka ile yapacaktım ama bilgisayar aşırı kötü beceremedim pek
BEN ADULTUM ADULTBizim sunucumuza da bekleriz. Bu oyunların çevirilerini yapan eski profosyonel ekibimizle yapmaya başladık.You must be registered to see the linksADULT OYUN ÇEVİRİ