- Feb 5, 2020
- 1
- 0
herkes bir şeylerin çevrilmesini istiyor ama hiç çeviri yapan yok
Ya sen ne bakıyorsun bunlara krall çeviri yapmayı kolay sanıyorlar, ben çeviri yapmaya başladım neredeyse 1 haftadır uğraşıyorum 1.30gb lık oyun için öyle bol keseden sallamayın ya kendiniz çeviri yapın ya da yapanlara saygı gösterin.yabancı dil ve Türkçe çok iyi olanlar şimdi onlar çevrisinde bende oyanayım. ben çevirmekten anlamıyorum. hadi bana laf atan millet şimdi sıra sizde. 1.5 aydır 1 tane Türkçe çevir çıkmadı
Bro dil dosyalarını nasıl kırdın peki ?Ya sen ne bakıyorsun bunlara krall çeviri yapmayı kolay sanıyorlar, ben çeviri yapmaya başladım neredeyse 1 haftadır uğraşıyorum 1.30gb lık oyun için öyle bol keseden sallamayın ya kendiniz çeviri yapın ya da yapanlara saygı gösterin.
UnRen-devBro dil dosyalarını nasıl kırdın peki ?
sürekli takipteyim artık çeviri yapmıyorsun onların yüzünden bizler de yanıyoruz şu corona virüsü yüzünden zaten sürekli evdeyiz hiçbirşey yok izleyecek birde seni de kaybettik yeminle o diyenlere bir çift sözüm var inşallah halsizlikleri tutsun motorları bozulur korona virüsü olurlar inşallah ....yabancı dil ve Türkçe çok iyi olanlar şimdi onlar çevrisinde bende oyanayım. ben çevirmekten anlamıyorum. hadi bana laf atan millet şimdi sıra sizde. 1.5 aydır 1 tane Türkçe çevir çıkmadı
devam et lütfenyabancı dil ve Türkçe çok iyi olanlar şimdi onlar çevrisinde bende oyanayım. ben çevirmekten anlamıyorum. hadi bana laf atan millet şimdi sıra sizde. 1.5 aydır 1 tane Türkçe çevir çıkmadı
sen iste ben çikariyimYok.
Cikacakmi? Kimse bilmiyor.