onların yüzünden bizlerin de keyfi bozuluyor o kadar zor ki hadi ben çata pat biliyorum google lens ile çervirmeye çalışıyorum hiç keyif bile almıyorum benim dediğim mantıkları çevililer para ile satırsın yada patreon hesabı konsun iban yada bizler en az 3 tl en fazla 50 tl şeklinde para verelim buradaki yabancılar da aynısını yapıyor o konuşanları tiye almayalım olay bitsin üç beş tane kendini bilmez yüzünden bizlere de oluyor olan ! Google çeviri eskisi gibi cidden değil bilmiyorum ama eğer Steam dan oyun alan indiren kişiler varsa Resident Evil 2,Star Wars Fallen Order gibi oyunların Google çeviri ile çevirildiğini bilirler ki ben iki oyunu da oynadım asla google çeviri olduğunu anlamadım ki Google çeviri oyunları burada indirdiğim halde sıkıntı yaşamadım ingilizce dili evrensel dil ben yıllarca öğrenemedim ki benim cahilliğim mi bilmem ama bu işe emek verenlere saygınız olsun bi kere çevirmeye kalkın yapmazsınız direk kopyala yapıştır olmuyor kodları var içinde bi yanlış hareket çöp eder çeviriyi ! simdi bile Dublaj sanatçılarına yapıyorlar milletimiz ne istiyor bilmiyorum ? çok organik isteyen çevirir yada %100 Türk oyunu yapar ...