Treasure of Nadia en beğendiğim rpg oyunlardan biriydi aga tavsiye ederim oynamadıysanaga be rpg varmı çevirilmiş male protagonist olan, renply adv falan beni sarmıyo
bakim hacım saolasınTreasure of Nadia en beğendiğim rpg oyunlardan biriydi aga tavsiye ederim oynamadıysan
Ne ile ilgili ?arkadaşlar çeviri yapabilecek ve site kurabilecek kişiler arıyorum ilgilenen yokmu ?
Friends, I am looking for people who can translate and establish a site, is there anyone interested?
Love & Submission oyna harika oyunSelam millet uptade olmuyan veya dreams of desire gibi uptade bitmis oyun onere bilirmisiniz
Deliverance XII var, erkek ama karın aldatıyor seni.Aldatma konulu türkçe çevrilmiş oyun var mı? A wife and mother tarzı olabilir?
Konuyu canlandırmak lazım, uyanın gençlikkk.
Dostum ingilizce öğrenmeye başlayın. Kimse boş yere günlerini harcayıp çeviri yapmaz. Sadece oyun için değil hayatınız için öğrenin bir yabancı dil.makale öleli çok olmuş bence unutalım TR çeviriyi
benim yokdiscord adresi açtılar vede türkçe site açtılar bu makalede oyun yayınlayanlar beyler haberiniz yok galiba
Nedense o konuda becerikli değilimDostum ingilizce öğrenmeye başlayın. Kimse boş yere günlerini harcayıp çeviri yapmaz. Sadece oyun için değil hayatınız için öğrenin bir yabancı dil.