İngilizcesi olmayan biri oynamak istediği zaman nasıl oynayacak?google translate yapacaksanız yapmayın daha iyi derim ben zamanınızı harcamayın hani
Madem İngilizcen Süper, Burada işin ne? Yapabiliyorsan yap o zaman. sana yapma diyen olmadı... Şunu da eklemek isterim, Copy Paste yapmıyoruz. Cümleyi anlamlı Bir şekilde çeviriyoruz. Bak Dalgana.ingilizcesi en kötü olan insan bile google translate'den daha çok iş yapar. translate ile sadece kelime çevirebilirsin ama cümleyi çeviremezsin ki. yamayı indirdim denedim; hiçbir şey anlaşılmıyor, daha çok karışmış. ingilizce bilmiyorsan ya da çevirmenin yoksa çevirme hocam boş yere. sonuçta translate ile halledilse bu iş çoktan herkes yapardı.
kardeşim siz gereksiz yorumlara bakmayın.. bu işe gönüllü olarak emek verip yapıyor olup, üstüne bide paylaşıyor olmanız şahane bişey..ARKADAŞLAR AĞIR HUMMALI ÇALIŞMALAR SÜRDÜRÜLMEKTEDİR. 2-3 HAFTAYA TAHMİNİMİZCE BİTMESİNİ UMUYORUZ. İNGİLİZCE BİLEN BİR ARKADAŞIMIZ OLMADIĞI İÇİN ŞİMDİLİK BÖYLE İLERLİYORUZ. EN KISA ZAMANDA YENİ BİLGİLER VERİLECEKTİR. İYİ GÜNLER DİLERİZ.
muhtemelen herkes oynuyordur ama rpg ye ceviriyapmak baya sıkıntılı bi işrpg oynamıyor kimde galiba