lucky_sensei
New Member
- May 4, 2019
- 3
- 0
- 11
Türkün olmadığı bir yer var mıbu neymiç ya türkler varmış burda xd
oyunları indirmeye başladım teşekkürlerArkadaşlar merhaba, kendimce rpgm oyunlarını çevirmeye başladım. Çevirileri yaparken Translate programından yardım aldım. Oyunlar gayet anlaşılıyor, kendim ve arkadaşlarım oyunları bitirdik. Sizlerle de paylaşmak istedik. Oyun listeleri aşağıdadır. İçlerinde kurulum talimatları vardır. İyi oyunlar dilerim.
Hello friends, I started to rpgm games myself. I got help from the Translate program. The games are well understood, myself and my friends have finished the games. We wanted to share with you. The game lists are below. They have installation instructions. I wish you good games.
1. Anna Exciting Affection [v1.6] (RPGM)
2.Captured by Dark Elves: Arachna’s Return (RPGM)
3.Claire's Quest (RPGM)
4.Harsville (RPGM)
5.Manila Shaw: Blackmail's Obsession [v0.17] (RPGM)
6.Corrupting Jennifer [v0.8 Full] (RPGM)
İyi oyunlar dilerim. İnşallah beğenirsiniz.
You must be registered to see the links
translate benim gibi hiç ingilizce bilmeyenlere yardımcı olacaktır çeviriyi bende denemiştim ama pek başarılı olamadım.Arkadaşlar merhaba, kendimce rpgm oyunlarını çevirmeye başladım. Çevirileri yaparken Translate programından yardım aldım. Oyunlar gayet anlaşılıyor, kendim ve arkadaşlarım oyunları bitirdik. Sizlerle de paylaşmak istedik. Oyun listeleri aşağıdadır. İçlerinde kurulum talimatları vardır. İyi oyunlar dilerim.
Hello friends, I started to rpgm games myself. I got help from the Translate program. The games are well understood, myself and my friends have finished the games. We wanted to share with you. The game lists are below. They have installation instructions. I wish you good games.
3.Claire's Quest (RPGM)
4.Harsville (RPGM)
Öncelikle çeviriler için teşekkürler. Manila Shaw oyununu türkçe olarak oynarken oyunda saat ilerlemesi olmuyor bu da görevlerin oynanabilmesine engel oluyor. Ayrıca quest journal da görevler boş görünüyor. Oyunda ilerleme olmuyor. Düzeltebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.Arkadaşlar merhaba, kendimce rpgm oyunlarını çevirmeye başladım. Çevirileri yaparken Translate programından yardım aldım. Oyunlar gayet anlaşılıyor, kendim ve arkadaşlarım oyunları bitirdik. Sizlerle de paylaşmak istedik. Oyun listeleri aşağıdadır. İçlerinde kurulum talimatları vardır. İyi oyunlar dilerim.
3.Claire's Quest (RPGM)
4.Harsville (RPGM)
gercekten süpriz oldu bende tam Anna Exciting Affection oynamaya hazırlanıyordum paylaşımın icin teşekkürlerArkadaşlar merhaba, kendimce rpgm oyunlarını çevirmeye başladım. Çevirileri yaparken Translate programından yardım aldım. Oyunlar gayet anlaşılıyor, kendim ve arkadaşlarım oyunları bitirdik. Sizlerle de paylaşmak istedik. Oyun listeleri aşağıdadır. İçlerinde kurulum talimatları vardır. İyi oyunlar dilerim.
3.Claire's Quest (RPGM)
4.Harsville (RPGM)