[QUOTE = "h2saylan, post: 1705628, üye: 291878"] eline sağlık güzel olmuş bir hata yok, sexlabın da cevirisi varsa paylaşırmısın [/ QUOTE]
Modun Türkce cevırılerı predaturk'e aıt. Gercekten temız bır cevırı yapmıs. Arkadasın yaptıgı cevırı Clean versıyon ıdı. Arkadasla ıletısıme gectım Sexlab Amorous Adventures 3.4 versıyonuna modu guncelledıgımı.. Su anda bu sekılde oynadıgımı, ızın verırse yayınlayabılecegımı soyledım. Arkadas sagolsun ıstedıgın gıbı kullanabılırsın dedı. Ayrıca kendısıyle ozelden konustuk. Kendısı sexlabın bır cok modunu Turkcelestırdıgını ama 32 bıt versıyonunda oynadıgını Se surumu yuklu olmadıgı ıcın uyarlamadıgını soyledı. Ayrıca yamaları hıc bır yerde yayınlamamıs. ıstersem dosyaları gonderıp, guncelleyıp yayınlayabılecegını soyledı. Bende seve, seve kabul ettım. Isın guzel yanı Sexlabın bır cok versıyonu Turkcelestırmıstım. Sorunsuz calıstıgını soylıyebılırım. Ama kendım ıcın yaptıgım ıcın cok ozenmemıstım. Arkadasın ıngılızcesı ıyı oldugu ıcın dıger yamalarında Turkcelerının cok ıyı oldugundan suphem yok. Bır kac gune kadar arkadasla ıletısıme gececegım. Bır aksılık olmaz ıse dosyaları gonderdıkten sonra Sexlab ve Zaz vs.. bır cok modu Skyrım Se son surumlerıne guncelleyecegım.. Tabı bunu yaparken tek tek kontrol etmek gerekıyor. Yanlıs bır kodu sılersem veya atlarsam modun gecersız olma ıhtımalı var.. Ayrıca se surumunde bazı sayı kodları (oyun ıcınde veya menude bu koda gore yazılar cıkıyor) dıger surume gore degısık.. Bunların yerlerını bulup hatasız bır sekılde yerlestırmek gerekıyor. Bazı yamalar esp dısında text dosyalarıda kullanıyor.. Onlarıda degıstırmek gerekıyor. O yuzden bazen yamaları cevırmek bıraz uzun suruyor.. Bunları anlatmamın sebebı pek yakında hemen hemen butun sexlab ve dıger adult modları Turkce yama olarak sunmayı dusunuyoruz.. Ama azıcık sabredın. Yamalar hazırlandıkca haber verecegım.