Lilith's Longing [v1.0] som si zahral hned v pribehu ako tam bolo doporucene takze pohoda... tak idem na Melody aj ked som to hral ale len po anglicky tak to pre mna nebolo velmi zaujimave kedze neviem po anglicky .... Dik moc za to čo robiš ... A nevieš da sa tu na f95 poslat aj sukromna sprava lebo som to nejak nenasiel123kubik ale nezabudni si zahrať aj hru Lilith's Longing [v1.0], jej slovenský preklad nájdeš tu:You must be registered to see the links.
A ak chceš, môžeš si zahrať aj Melody, preklad a link na hru nájdeš na tejto adrese: Melody. Ale ako som už písal, ten preklad nie je dokončený.
Súkromná správa? Klikni na meno človeka, ktorému chceš poslať správu a keď sa ti otvorí malé okienko, zadaj Start conversation.A nevieš da sa tu na f95 poslat aj sukromna sprava lebo som to nejak nenasiel
asi som slepy nikde to nevidim skusis mi poslat spravu? ze kde mi to ukazeSúkromná správa? Klikni na meno človeka, ktorému chceš poslať správu a keď sa ti otvorí malé okienko, zadaj Start conversation.
Hľadaj obálku s číslom 1 v pravo hore na obrazovke...asi som slepy nikde to nevidim skusis mi poslat spravu? ze kde mi to ukaze
Preklad je aktualizovaný na verziu 1.22
Pracujem na tom... Každá nová aktualizácia je vždy väčšia, než tá predchádzajúca, preto to vždy chvíľu trvá, než to preložím.Bude překlad na verzi 1.23 ??? je super že to někdo překládá
Ahoj,Preklad je aktualizovaný na verziu 1.23
Pomáham si štyrmi programami
1.renpy-7.4.10-sdk - vytiahne text z rpy súboru a vytvorí "game/tl" zložku
1.5 - vytiahnutý anglický text preženiem cez google translator
2. Notepad++ - textový editor, kde prepisujem anglické texty v rpy súbore na slovenské
3. MS Word - vo worde si kontrolujem pravopis a preklepy (aj tak vždy ešte nejaké nájdem)
4. a jeden program, čo som si robil sám a ktorý kŕmi súbory v "game/tl" slovenským prekladom
Ja som sa to naučil podľa návodu, čo som dal ako prílohu v pdf.
A ktorú hru si prekladal?Vďaka, ten renpy pomohol. Na tu vyexportovanú zložku tl som potom použil Translator++ a pekne to prelozilo a naspať vyexportovalo.
Samozrejme trebalo by to upraviť, prelozil toho viac ako mal, ale pre "domáce" použitie to v pohode stačí.
Ďakujem