link açılmıyor dostumArkadaşlar Girl House v0.2 Türkçe yamayı bitirdim ve F95zone tarzı yerli bir forum açtım. Yeni yamayı oradan paylaşıyorum linke tıklayarak forum üzerinden indirebilirsiniz. Ayrıca forum için çevirmen ve oyun editörleri alınacak ilgilenen arkadaşlar iletişime geçebilir. İsteyenler forumdan bağımsız çeviri yapıp yinede çevirmen statüsünde olabilir.
You must be registered to see the links
link açılmıyor dostum
emeğine sağlık kardeşim
Arkadaşlar My Cute Roommate Türkçe yama hazır. İndirmeden önce talimatları iyi okuyup uygulayın, aksi takdirde oyunda hata alırsınız.
You must be registered to see the links
buydu oTürkçe oyunların listesinin olduğu bi topic var dı, kaybettim bulamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Ben spoiler kısmını kaçırmışım, bu olduğunu anlamamışım ama sen adamsın...buydu oYou must be registered to see the links
Kardeşim durum nedirEvet belli ama şuanda vermek istemiyorum Demosunu beklemeniz gerekli
sabahları otobüse binip gazino reklamını görmen lazım o zaman açılır, ayrıca seçimleri doğru yapıp en yüksek puanlarıda toplaman lazımman of the house oyunundan anlayan yardım edebilir mi veronicayla dateye çıktığımızda gece daha bitmedi diyince başka bir seçenek çıkmıyor o yüzden devam ettiremiyorum 6 kalp den fazlası olmuyor
Çok teşekkürlersabahları otobüse binip gazino reklamını görmen lazım o zaman açılır, ayrıca seçimleri doğru yapıp en yüksek puanlarıda toplaman lazım