- Mar 24, 2018
- 125
- 28
hocam Anayasa'nın 226. maddesinde belirtilmiş: içinde şiddet, çocuk, hayvan, ceset ve doğal olmayan yoldan cinselliğe yöneltilmiş içerikleri bulundurmak, depolamak, 1 yıldan 4 yıla kadar hapis ve para cezası alabilir. o yüzden indirdiğiniz oyunlara dikkatlice bakın. özellikle etiketlerine. başınız yanmasın sonra. istediğiniz kadar vpn kullanın interpol (nasıl yazılıyosa artık) bu içeriklerden ıp adresinizi 2 saniyede bulur.Aynen uyuşturucu satılıyor zaten burda
Dreams of Desire çeviri linkini atar mısnıız?
big brother' bitirmek çok zor modlarla bile man of the house da oyunu indirdiğinde diller bölümünde zaten türkçe varMerhaba beyler. Big Brother oynamaya başladım. Modlar baya birşey katıyor mu oyuna? İndirmeli miyim sizce? Birde man of house çeviri linki atabilir misiniz? Bundan sonra onu oynamayı planlıyorum.
Teşekkür ederim.big brother' bitirmek çok zor modlarla bile man of the house da oyunu indirdiğinde diller bölümünde zaten türkçe var
Dostum yolladığım klasördeki dosyaları game klasörüne atarsan oyundaki Türkçe karakter sorunu düzelir. Kolay gelsin...BeingADIK oyunun çevirisine başladım.
Kesinlikle çevrilmesi gereken bir oyun hangi grup acaba isim verebilirmisiniz ?BeingADIK oyunun çevirisine başladım.You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.
EDIT: Başka bir grup oyunun çevirisinin %75ini tamamlamış bu sebeple ben çeviriyi bıraktım, onlar yayınlayacak.
kardeşim eyv ama bir sürü link var zahmet olmazsa sana açıklamalı bir şekilde sırayla neler yüklicez hangi adımları takip edecez söyler misin çünkü oyun çok yüksek boyutta bilmediğimiz bişi indirmeyelim üyeler mağdur olmasınFamily live : Spectre1viper Mod version 26
Bu Aile Yaşamı için bir mod. Bu oyun için orijinal hile menüsünü içerir ve kendi başına biraz ekler.
You must be registered to see the linksFamily Life [v1.9] [Perestrelo]
You must be registered to see the links
You must be registered to see the linksYou must be registered to see the linksYou must be registered to see the linksFamily Life: Spectre1viper Mod version 26
You must be registered to see the links
Oyunun google çeviri olarak tamamlamış bulunmaktayım
böyle millet uğraşmaz ama bence tek tek indirme linklerini koymalısınOyunun boyutu büyük açıkça hepsini indirmen gerekiyor.
İlk olarak family live 1.95 indirip temiz bir şekilde kurmalısın İlk gösterdiğim link mevcut son sürümü içermiyor. Onu indirme
onu tanıtım için koydum asıl oyunu mod linkinde bulmalısın sonra mod linkinde sırayla 26 bolum bir şeklinde 7 bolumu indirip orjinal klosere altmalısın crack gibi
sonrada çevirdiğim iki dosyayı oyunun orjinaliyle değiştir. yedeklerini almayı unutma.
mega veye google linki ile uğraşmak istemiyorsan oyunu rus torrent sitelerinde tek link halinde bulup indirmeni tavsiye ederim. toplam 20.2 gb olmalı indirme linki