Hey Mazda1994,
My Turkish is not great so I am guessing at your request. I think you are asking for an Android port of the game. I don't know how to do that. You can try the
You must be registered to see the links
.
Or follow these directions:
Türkçem harika değil, bu yüzden isteğiniz üzerine tahmin ediyorum. Sanırım oyunun bir Android portunu istiyorsunuz. Bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.
You must be registered to see the links
:
Veya şu talimatları izleyin:
[QUOTE = "fapperisu95, gönderi: 3340912, üye: 2203573"]
Tamam, sonunda anladım.
.Html oyunlarının Android'de doğru şekilde yüklenmesi için resimler nasıl alınır.
(Bir Twine oyununda test edildi.)
.Html oyununu tarayıcının varsayılan dahili depolamasına indirin.
Tarayıcıda javascript'i etkinleştirin
Twine tabanlı .html oyunları için tarayıcıda 3. taraf tanımlama bilgilerini etkinleştirmelisiniz, aksi takdirde Twine bir hata verir ve yüklenmez.
Tarayıcının adres çubuğuna şunu yazın:
file: // localhost / sdcard / İndir /
Bu sizi telefonunuzun tarayıcısının varsayılan dahili depolama indirme klasörüne götürür.
Tarayıcıda, indirdiğiniz oyunun dosyalarına gidin, çalıştırılan oyunun .html dosyasını bulun ve tarayıcınızda çalıştırmak için üzerine tıklayın.
Oyun, düzgün çalışan resimlerle yüklenmelidir.
Tarayıcımın harici SD karttan okumasını sağlayamadım.
Ve her üretici, farklı telefon modelleri için bile harici depolama dosya yolunu farklı bir şekilde adlandırır, bu nedenle Android'de harici depolamadan bir şeyler yüklemek çok büyük bir yığın hatasıdır.
Ve kaynak ilk hilelerini gerçekten göremezsiniz çünkü diğer telefon tost makinesi gibi çalışır.
Hikayenin ahlaki: Bir bilgisayar kullanın.
[/ ALINTI]
Hey GreenRay,
Çevrimiçi sürümü test ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu güncellemeler sırasında bazı özelliklerin kaymasına izin verdim. İstatistikler ve galerilerin tümü güncellenmek üzere listede. 1. bölümü tamamladıktan sonra önerilen bölüm 1 güncellemelerinin bir listesini yayınlayacağım.
Tamam güncellemeye geri dön. Trent çok talepkar!
Asi
[/ALINTI]
Thank you bro