Create and Fuck your AI Cum Slut –70% OFF
x

Tool Ren'Py HAN-I DIL ONE-CLICK RENPY TRANSLATOR

5.00 star(s) 1 Vote

fatih t

Newbie
Mar 10, 2025
37
23
17
tamam sorunu çözdüm. Translation dosyasında

old "Deliver a powerful blow that deals %s damage (%s of char's base damage)."
new "Karakterin temel hasarının %s %s kadar hasar veren güçlü bir darbe indir."

bu şekilde yapman lazım. Sonraki güncellemede düzelecektir bu hata
Yaptım ama maalesef düzelmedi. Senide çok uğraştırdım kusura bakma. sağolasın

HanTranslate

Member
Sep 28, 2022
158
232
119
Yaptım ama maalesef düzelmedi. Senide çok uğraştırdım kusura bakma. sağolasın
valla bende çalışmıştı aga ondan dedim. Warrior skill ekranına gidebilmiştim ben. sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor demek ki başka bir sorunu çözerken o da çözülmüş olmalı çünkü o ekrana girebilmiştim ben.

fatih t

Newbie
Mar 10, 2025
37
23
17
valla bende çalışmıştı aga ondan dedim. Warrior skill ekranına gidebilmiştim ben. sorun başka bir şeyden kaynaklanıyor demek ki başka bir sorunu çözerken o da çözülmüş olmalı çünkü o ekrana girebilmiştim ben.
mümkünse translation dosyasını at bende deneyeyim başkan.

fatih t

Newbie
Mar 10, 2025
37
23
17
Oyunun yapımcısı sanki normal bilgisayar oyunu gibi yetenek ağacı yapmış bende sırf bu yüzden o kadar belki 5 saat uğraştım çevirileri düzeltmek için ama baktım olmuyor. Bende durumu şöyle çözdüm. Tam olarak çözüm değil ama en azından oyuna devam edebildim.

Çevirideki sorun oyunun game klasöründeki engine dosyasında olduğu için engine dosyasını masaüstüne taşıdım. Sonra çeviriyi yaptım. Sonra engine dosyasını geri kopyaladım. Şu an oyun sorunsuz çalışıyor fakat dövüşle alakalı yerler ingilizce.

fatih t

Newbie
Mar 10, 2025
37
23
17
Ayrıca isimler tam düzelmemiş, aslında isimlerde çok önemli değil onu bizde düzeltebiliriz. Bence şu an uygulamadaki en büyük sorun mini oyun içeren oyunlarda çeviri hatasından dolayı oyunun oynanmaz hale gelmesi.

Parasite black oyunu için 5 saat translation dosyasını düzeltmeyle uğraştım. Harcadığım zamana yazık. Bundan sonra mini oyun içeren dosyaları direkt çevirmeden oynayacağım. düzeltmeye çalıştığımda binlerce satır cümle bana sanki dipsiz bir bataklık gibi görünüyor. Mini oyun için ayrı bir translation dosyası olsaydı belki düzeltmeyi deneyebilirdim ama şu anki gibi tek translation dosyasından hatayı bulmak çok zor.

5.00 star(s) 1 Vote