- Sep 28, 2018
- 23
- 67
Kardeşim kolay gelsin Milfy city yi bana bırakır mısın? Translate değil kendim çeviriyorum o yüzden boşa uğraşmak istemiyorumARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR. ASLA ÇEVİRMEYİ BIRAKMADIK. DREAMS OF DESİRE İÇİN HUMMALI ÇALIŞMALARIMIZ HALEN DEVAM EDİYOR. ÇEVİRİDE SIKINTILAR YAŞADIĞIMIZDAN DOLAYI ONLARLA UĞRAŞTIK. FAKAT ŞU ANDA 7 PART BİTMİŞ DURUMDA. 4-5 PARTIMIZ KALDI. MİLFYE DEVAM EDİYORUZ. ÖNCEKİ ÇEVİRİYİ DÜZELTİP YENİ UPDATESİ İLE BİRLİKTE HEPSİNİ YAYINLAYACAĞIZ. TAKİPTE KALIN. İYİ AKŞAMLAR.
Sanada mesaj attım dönüş yapmanı bekliyorumKardeşim kolay gelsin Milfy city yi bana bırakır mısın? Translate değil kendim çeviriyorum o yüzden boşa uğraşmak istemiyorum
UĞRAŞACAK BİR ŞEY YOK DOSTUM. TRANSLATE'Yİ BIRAKTIK. ARAMIZA ÇEVİRMEN ARKADAŞLAR ALDIK. ÇEVİRMELERDE BİR PROBLEM OLMAYACAK.Kardeşim kolay gelsin Milfy city yi bana bırakır mısın? Translate değil kendim çeviriyorum o yüzden boşa uğraşmak istemiyorum
Oyunu oynadım, bitirdim. Şuan çevirmeni yok ama güzel oyun. Çevirirsen rağbet göreceğine inanıyorum.You must be registered to see the links
mrbçeviren varmı bu oyunu
Lütfen şuanlık sadece 0.5 v çevirisi yapın eğer en baştan başlarsanız 0.4 u full çevirmeniz 2 haftayı almıştı 0.5v yi çevirip 1 haftada yayınlayıp bitiren arkadaşların oynamasını sağlarsanız çok güzel olur diğer türlü yine 2 hafta sürecek beklemek eziyet gibi :/ lütfen bu yorumumu göz önüne alınARKADAŞLAR HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR. ASLA ÇEVİRMEYİ BIRAKMADIK. DREAMS OF DESİRE İÇİN HUMMALI ÇALIŞMALARIMIZ HALEN DEVAM EDİYOR. ÇEVİRİDE SIKINTILAR YAŞADIĞIMIZDAN DOLAYI ONLARLA UĞRAŞTIK. FAKAT ŞU ANDA 7 PART BİTMİŞ DURUMDA. 4-5 PARTIMIZ KALDI. MİLFYE DEVAM EDİYORUZ. ÖNCEKİ ÇEVİRİYİ DÜZELTİP YENİ UPDATESİ İLE BİRLİKTE HEPSİNİ YAYINLAYACAĞIZ. TAKİPTE KALIN. İYİ AKŞAMLAR.
Tam olarak nasıl ilerleyeceklerini bilmiyorum ama 0.5 i bitirip yayınlarlar sonra 0.4 ü düzenleyip toplu şekilde upload ederler,herkes heyecanlı 1-2 haftaya biter en kısa zamanda atarlar kuşkun olmasınLütfen şuanlık sadece 0.5 v çevirisi yapın eğer en baştan başlarsanız 0.4 u full çevirmeniz 2 haftayı almıştı 0.5v yi çevirip 1 haftada yayınlayıp bitiren arkadaşların oynamasını sağlarsanız çok güzel olur diğer türlü yine 2 hafta sürecek beklemek eziyet gibi :/ lütfen bu yorumumu göz önüne alın
adamsınız teşekkürler beklemedeyiz.MİLFY CİTY'NİN ÇEVİRİ İŞLEMİNİN %90'I BİTMİŞ DURUMDA ARKADAŞLAR. SANIRSAM YARIN AKŞAMA PAYLAŞMIŞ OLURUZ. İYİ GECELER...
MerhabaYou must be registered to see the links
mrbçeviren varmı bu oyunu
Çeviri ne zaman biter?MerhabaYou must be registered to see the linksoyunu Chapter 1'in 1. gününü (DAY 1) çevirdim.
Çevireye devam etmeyi düşünüyorum bunu başkası başlamasın diye attım. Diğer günleride çevirip Chapter 2'yi çevirmeye geçerim. Oyunun olduğu klasore bu dosyaları atıp hepsini değiştir demeniz yeterli.
Oyunu türkçe yapmak için de Ana Menüde confige tıklayıp Language kısmından türkçeyi seçin.
İndirme Linki:You must be registered to see the links
Milfy city yi çeviren varmış bende bunu çevireyim dedim.
View attachment 181366 View attachment 181367 View attachment 181368
Sadece 1. günü çevirdiğimi yazmıştım. Neyse, hızlı çevirirsem daha kısa sürebilir 2. günün yarısına geldim bile.Çok iyi olur çünkü sen çeviriye başladığını söylediğinde oyunu yükledim sonra baktım sadece ilk gün çevrilmiş
It looks so good because I installed the game when you said it started translating just the first day it looked translated
Çok teşekkürlerSadece 1. günü çevirdiğimi yazmıştım. Neyse, hızlı çevirirsem daha kısa sürebilir 2. günün yarısına geldim bile.
bu ne hız, gerçekten bu kadar kısa süreceğini düşünmemiştim bi 4-5 gün sürer diye düşünmüştüm.gerçekten bu piyasadaki en iyi çevirmensiniz tebrik ederim kolay gelsin.böyle bilgi içerikli haberleri bekliyoruz ....MİLFY CİTY'NİN ÇEVİRİ İŞLEMİNİN %90'I BİTMİŞ DURUMDA ARKADAŞLAR. SANIRSAM YARIN AKŞAMA PAYLAŞMIŞ OLURUZ. İYİ GECELER...