Hangi sürümünü çeviriyorsun"Life with Pleasure" çevirisine başladım, kısa zamanda bitirmeyi planlıyorum, beklemede kalın
View attachment 176589 View attachment 176590 View attachment 176591 View attachment 176592
En son sürüm tabii kiHangi sürümünü çeviriyorsun
Which version do you translate
man of the house'da çevirsen süper olacakEn son sürüm tabii ki
"Life with Pleasure" Turkish patch has been completed, downloadable.
Let's make a deal, @qqqu we turned the game as much as we can with the translation using a translation program we're doing, but it's making in a meaningful way, we think that it was a good enough translation, over time, forgive the shortcomings and defects of odd sentences that we develop ourselves already on his face, in the new version we will continue to speed the translation and other translation we will be dealing with, Stay tuned.
enjoy the game.
helal olsun çok teşekkür ederim. man of the house yeni sürümü çıktı çevirecek misiniz?"Life with Pleasure" Türkçe yaması tamamlanmıştır, indirebilirisiz.
View attachment 177594 View attachment 177595 View attachment 177596 View attachment 177597 View attachment 177587 View attachment 177589
Bir konuda anlaşalım, @qqqu ile beraber elimizden geldiğince oyunu çevirdik, translate üzerinden çeviri yapıyoruz fakat anlamlı şekilde düzeltiyoruz, gayet yeterli bir çeviri oluğunu düşünüyoruz, zamanla kendimizi zaten geliştiririz o yüzünde ufak tefek cümle bozukluklarını ve eksikliklerini mazur görün, yeni sürümlerde çeviriye hızla devam edeceğiz, ve başka çevirilerle de karşınızda olacağız, takipte kalın.
İyi oyunlar.
Kurulum:
Rar'dan çıkan "game" dosyasını Oyunun klasörüne çıkartıp, değiştir deyin.
Download:
You must be registered to see the links
English
Teşekkürler. Kendi konuma ekleyeceğim akşama doğru. Herhangi bir yanlış yönlendirme varsa PM atarak düzelttirebilirsiniz."Life with Pleasure" Türkçe yaması tamamlanmıştır, indirebilirisiz.
View attachment 177594 View attachment 177595 View attachment 177596 View attachment 177597 View attachment 177587 View attachment 177589
Bir konuda anlaşalım, @qqqu ile beraber elimizden geldiğince oyunu çevirdik, translate üzerinden çeviri yapıyoruz fakat anlamlı şekilde düzeltiyoruz, gayet yeterli bir çeviri oluğunu düşünüyoruz, zamanla kendimizi zaten geliştiririz o yüzünde ufak tefek cümle bozukluklarını ve eksikliklerini mazur görün, yeni sürümlerde çeviriye hızla devam edeceğiz, ve başka çevirilerle de karşınızda olacağız, takipte kalın.
İyi oyunlar.
Kurulum:
Download:
English
Adamsın be helal olsunMan of the House yapımcısı Faerin le mailleştik, oyunu önceden çeviren arkadaş artık çevirmiyor, kalan kısımlarıda ben çevirip ulaştırabileceğimi söyledim yapımcıya, oda okey verdi, bi sıkıntı olmazsa oyunun sonraki güncellemesi çeviriyle gelecek.
Dostum ellerine sağlık yama harika olmuş çok teşekkürler.."Life with Pleasure" Türkçe yaması tamamlanmıştır, indirebilirisiz.
İyi oyunlar.
Kurulum:
Download:
English