- Nov 18, 2018
- 7
- 0
bu %50 olan yamayı nasıl kurdun ben hata alıyorumDream of Desire %50 sonrası çevriliyormu bilgisi olan varmı eğer çevriliyorsa çeviriyi bekleyecem
Yamadaki tüm dosyaları game klasörüne içine atım bende hata vermedibu %50 olan yamayı nasıl kurdun ben hata alıyorum
oyun mıl cty en sonki versiyonmuHERKESE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. BUNDAN SONRA YAMALAR PAYLAŞILIRKEN YOUTUBE ÜZERİNDEN PAYLAŞILACAKTIR. BİLGİNİZE. LİNK :You must be registered to see the linksİYİ GÜNLER DİLERİZ.
bu dosya 3.4 mb dreams of desire yazan dosyamı.yoksa başka yerdemiYamadaki tüm dosyaları game klasörüne içine atım bende hata vermedi
Aynen 3.4 mb olanıbu dosya 3.4 mb dreams of desire yazan dosyamı.yoksa başka yerdemi
YAMA MİLFY CİTY XMASS EPİSODE YAMASIDIR ARKADAŞLAR YAZMAYI UNUTMUŞUZ KUSURA BAKMAYIN...HERKESE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. BUNDAN SONRA YAMALAR PAYLAŞILIRKEN YOUTUBE ÜZERİNDEN PAYLAŞILACAKTIR. BİLGİNİZE. LİNK :You must be registered to see the linksİYİ GÜNLER DİLERİZ.
benim indirdiğim oyunda game klasöründe "scripts" adında dosya yok atınca da bir şey olmuyor acaba oyunu modlamak için dosyaları falan mı açmamız lazım?HERKESE İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR. BUNDAN SONRA YAMALAR PAYLAŞILIRKEN YOUTUBE ÜZERİNDEN PAYLAŞILACAKTIR. BİLGİNİZE. LİNK :You must be registered to see the linksİYİ GÜNLER DİLERİZ.
tk uzantılı sitede üyelik için hiç bir şekilde mail kabul etmiyor gmail falan da olmadı üyelik adında da problem çıkarıyor
Arkadaşlar Life With Pleasure oyunun çevirisini bir arkadaş yapmış ama oyun güncellenmiş ve yama güncellemesini yapmamış arkadaş. Forumu da uzun süredir girmediği için son güncel oyuna yamayı yaptım. Linke tıklayarak yerli forum üzerinden indirebilirsiniz. İyi oyunlar.... (Eğer arkadaş çeviriye devam etmek isterse pm atarsa çeviriyi bırakabilir.)
You must be registered to see the links