Peki o ofisi nasil acicam ofisle ilgili bir diyalog yokkievinde kaldıgın arkadaşın ofisine git müdürün masasında resimler var cocukların tıkla annesine göstermekle şantaj yap
HERKESE İYİ AKŞAMLAR. VERDİĞİMİZ SÖZDE DURDUK. ŞİFRE VE AÇIKLAMA RAR'IN İÇİNDE GÖMÜLÜ. İYİ OYUNLAR DİLERİZ.
Bana soruyorsan evet ingilizce versiyonu ile bitirdim. Türkçe yamayı atınca çok hata aldım, seninde dediğin gibi bazı olaylar ilerlemiyor. Ama oyunu orjinal ingilizce versiyonu ile oynarken hiç hata almadım. Bir dostumun ısrarı üzerine şuan My Cute Roommate için bir döküman hazırlıyorum, döküman türkçe olacak ve galerideki resimlerin nasıl açılacağınıda anlatıyor. Hızlı bitirmek için hile kullanıyorum ama hilesiz oynamak isteyenler içinde gerekli bilgiler olacak. Oyunu ingilizce kursanızda rahatlıkla bitirebileceğiniz şekilde anlatmaya çalışıyorum. İşlerden fırsat buldukça oynamadığım için dökümanın gelmesi biraz zaman alabilir. Döküman bitince buradan yayınlarım.türkçe ceviri hatalı oldugu için bazı eventler tetiklenmio kalıon bi yerde sen türkçe ceviri olmadanmı bitirdin
Bana soruyorsan evet ingilizce versiyonu ile bitirdim. Türkçe yamayı atınca çok hata aldım, seninde dediğin gibi bazı olaylar ilerlemiyor. Ama oyunu orjinal ingilizce versiyonu ile oynarken hiç hata almadım. Bir dostumun ısrarı üzerine şuan My Cute Roommate için bir döküman hazırlıyorum, döküman türkçe olacak ve galerideki resimlerin nasıl açılacağınıda anlatıyor. Hızlı bitirmek için hile kullanıyorum ama hilesiz oynamak isteyenler içinde gerekli bilgiler olacak. Oyunu ingilizce kursanızda rahatlıkla bitirebileceğiniz şekilde anlatmaya çalışıyorum. İşlerden fırsat buldukça oynamadığım için dökümanın gelmesi biraz zaman alabilir. Döküman bitince buradan yayınlarım.
Ben biliyorum olduğunu, şahsen oyunu çok önceden bitirdim. Ancak ingilizce ve bazı olaylar tam anlaşılmamış sanırım. Önceki mesajımda belirttiğim üzere bir arkadaşımın ısrarı üzerine giriştim bu olaya. Aslında sadece ona verecektim. Forma yüklemek aklımda yoktu. Ama hem özelden hem burda sürekli soru soran oluyor.Kardeş oyunun sayfasında walkthrough'u var ya.
az önce oyunu indirdim ama yama olmuyor hata veriyor. galiba ben v0.2 yi indirdiğim için. oyunun yeni sürümüne de yama yapacak mısın?
Arkadaşlar My Cute Roommate oyununun geliştircisi Astaros3D'nin geliştirdiği yeni oyunun Türkçe yamasını hazırladım şu an için bir hata ile karşılaşmadım eğer eksiklik ve ya hata görürseniz belirtmeniz yeterlidir. İyi oyunlar...
Oyun =You must be registered to see the links
Girl House için yama yapan bir arkadaş vardı. v0.1 için yapmıştı ve başarılı bir çalışmaydı bence. Muhtemelen yakında yayınlarlar yamayı. En azından öyle umuyorum çünki oyun güzel görünüyor harbidenaz önce oyunu indirdim ama yama olmuyor hata veriyor. galiba ben v0.2 yi indirdiğim için. oyunun yeni sürümüne de yama yapacak mısın?