None Turkish Translator

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28
Milfy city'nin google translate olmayan yaması var mı? Bir de sizce en iyi oyun hangisi? Görsellik,hikaye vb.
En iyi oyun konusu tartışmalı bir konu. Fazla bir oyun oynamamakla beraber bana göre oynadıklarımın arasında konu olarak sürükleyici giden "Anna - Exciting Affection", görsellik olarakta ilişki sahneleri genelde 30 saniyelik animasyon şeklinde. Oyuna kuşbakışı tepeden bakarak ilerliyorsun ama npc etkileşimleri görsel resimli ve animasyonlu ilerliyor. Elbetteki bir çok oyun var sağlam görselliği olan ve konusu iyi ilerleyen. Şahsen oyunları full bitmiş halini bekleyip öyle oynayanlardanım, ama bu oyuna bir başladım ve tam bitmemiş olmasına rağmen oynamaya devam ettim :). Birde "Man of the House" var beni pcye bağlayan. Dediğim gibi bu zevk meselesi :)

feelthedrive

Newbie
May 21, 2018
24
5
13

Arkadaşlar My Cute Roommate oyununun geliştircisi Astaros3D'nin geliştirdiği yeni oyunun Türkçe yamasını hazırladım şu an için bir hata ile karşılaşmadım eğer eksiklik ve ya hata görürseniz belirtmeniz yeterlidir. İyi oyunlar...

Oyun =
Elinize sağlık şimdi deneyeceğim (y)

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28
My Cute Roommate annayı eve nasıl götürecez
Barbaranın evine gidip, Anna ve Barbarayla konuştuktan sonra Mağzadan gece görüşlü Drone alman gerekiyor. Gece Barbaranın ve Annanın havuz kenarı görüntülerini çekip, Barbaraya şantaj yapacaksın.

snnstr1

Newbie
Oct 3, 2018
31
11
170
bu türkçe çevrilen oyunların toplandığı sayfada Depravity die bi oyun var ama dil yaması link kırık.varsa yama dosyası paylaşırmısınız.

casper3428

Newbie
Aug 13, 2018
48
7
18
Barbaranın evine gidip, Anna ve Barbarayla konuştuktan sonra Mağzadan gece görüşlü Drone alman gerekiyor. Gece Barbaranın ve Annanın havuz kenarı görüntülerini çekip, Barbaraya şantaj yapacaksın.
yalnız şantaj yapınca git masturbasyon yap diyor başkada bir şey olmuyor ordaki olay nedir dronu gösterince ne olması lazım

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28
yalnız şantaj yapınca git masturbasyon yap diyor başkada bir şey olmuyor ordaki olay nedir dronu gösterince ne olması lazım
Hatırladığım kadarıyla bir kaç kez şantaj yapman gerekiyordu. Yani kapıyı suratına kapattığında ayrılmadan, ısrarla zili çal bir kaç kez.
Sanırım ondan sonra görev bitiyordu. Belki bir kaç gün üst üste şantaj yapan gerekebilir tam hatırlayamadım şimdi.

casper3428

Newbie
Aug 13, 2018
48
7
18
Hatırladığım kadarıyla bir kaç kez şantaj yapman gerekiyordu. Yani kapıyı suratına kapattığında ayrılmadan, ısrarla zili çal bir kaç kez.
Sanırım ondan sonra görev bitiyordu. Belki bir kaç gün üst üste şantaj yapan gerekebilir tam hatırlayamadım şimdi.
teşekürler deniycem aklına gelirse yazarsan sevinirim yine

beto53

New Member
Nov 20, 2018
9
4
13
Ya beyler deli oldum. Big brother da adam beni habire askere yolluyor :LOL: Eric denen uyuz hiç bir şekilde birayı almıyor. ikna seviyem 116 :(

ugurhan

Newbie
Dec 6, 2018
20
2
60
evinde kaldıgın arkadaşın ofisine git müdürün masasında resimler var cocukların tıkla annesine göstermekle şantaj yap

casper3428

Newbie
Aug 13, 2018
48
7
18
evinde kaldıgın arkadaşın ofisine git müdürün masasında resimler var cocukların tıkla annesine göstermekle şantaj yap
Peki o ofisi nasil acicam ofisle ilgili bir diyalog yokki
Haritada bunlar acik
Emily acik
Kutuphane acik
Alisveris acik
Okul acik
Doktor acik
Barbara acik
Spor salonu acik
Hapi aldigim adam acik
AMA OFIS ACIK DEGIL ORAYI. NASIL ACICAM???
Tesekurler

ugurhan

Newbie
Dec 6, 2018
20
2
60
emilynin resimlerini cek magazadan cosplay kıyafetleri ile 3 tane var
sonra arkadasın resimlerini cekmeni isteyecek resimlerini cek senn resmini cekmek isterse izin verme kameranı kırar yoksa sonra senden yardım isteyecek ofisinde resim cekilmek için

ugurhan

Newbie
Dec 6, 2018
20
2
60
menüde de hile menü die birşey var en başta kocaman oyunu oynamayı geç açmadan sorumu soruon

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28
Arkadaşlar My Cute Roommate hile ile oynarsanız yaklaşık 15 - 20 gün arasında bitiyor (Belki 25). Bağzı olaylar birbirini tetiklediği için bir görevi yapmadan veya bir olayı oyunda görmeden diğeri aktif olmayabiliyor. Talep olursa benim oynadığım şekilde gün gün açıklayıcı döküman hazırlarım. Ama malum iş güçte var biraz zaman alabilir :)

ugurhan

Newbie
Dec 6, 2018
20
2
60
türkçe ceviri hatalı oldugu için bazı eventler tetiklenmio kalıon bi yerde sen türkçe ceviri olmadanmı bitirdin