Arkadaşlar çeviri işine yavaş yavaş girmeye niyetliyim, daha önce hiç yapmadım öncelikle belirteyim. Renpy oyunları için aşağıdaki linkte bazı açıklamalar var inceliyorum.
Bir arkadaş UnRen.bat ve unrpyc dosyaları ile yapılabildiğini belirtmiş. İndirdim dosyaları .bat dosyasını Game klasörü içine atıp çalıştırınca Script klasörünün açılacağını yazmışlar formda ve unrpyc ile çıkan dosyaların düzenlenebileceğini belirtmişler. bat dosyasını çalıştırdım ama klasör bende açılmadı (muhtemelen bir şeyi yanlış yapıyorum). Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilirmi, azda olsa belki birşeyler yapabiliriz.
Translate;
I intend to enter into friends translation work slowly, I have never done it before. I'm reviewing some descriptions on the link below for Renpy games.
A friend can be done with UnRen.bat and unrpyc files. Downloaded the .bat file into the Game folder and run it into the Script folder to open the file that you can edit the form and unrpyc files can be edited. I ran the bat file but the folder wasn't opened (I'm probably doing something wrong). We can share information about the subject, maybe we can do something a little.
You must be registered to see the links