None Turkish Translator

Inappropriate

Newbie
Aug 2, 2018
94
122
200
Ellerine sağlık üstat ama ben şu "My Cute Roommate v1.0.0ex" versiyonu için çeviri dosyasını bulamadım. Varmı bunun çevirisi acep? varsa linkini paylaşabilirmisiniz?
Teşekkürler şimdiden.
Çeviri ilerlemesi %60 durumunda, bitince çevirmen arkadaş paylaşacak.

In the case of 60% of translation progress, the translator will share the friend when done.

Rodanel

New Member
Apr 27, 2018
12
25
53
oyunu Chapter 01'in 1, 2, 3 ve 4. gününün çevirisi bitti.

Türkçe yapmak için ana menüde Config'e tıklayıp Language kısmından türkçeyi seçmeniz yeterli.

Kayıtlı oyundan devam ediyorsanız bazı kısımlar Türkçe olmayabilir (Başarım işimleri, Ödül isimleri ve Karakter isimleri (Garson, Barmen, Tezgahtar) gibi).
Emin olmak için dili Türkçe yaptıktan sonra oyunu bir kez kapatıp tekrar açmanız ve yeni oyuna başlamanız gerekiyor. "Önemli olan diyaloglar diğerlerine gerek yok" diyorsanız bunu yapmanıza da gerek yok.

İSTEK OLURSA ÇEVİRİ TAMAMLANDIĞINDA ANDROİD SÜRÜMÜNÜ DE PAYLAŞIRIM.

SADECE 1, 2, 3 VE 4. GÜN TÜRKÇEDİR.

Seçimlerdeki bazı butonlar ve 4. Günün son sahneleri Türkçe olmayabilir bunun nedeni çevirinin bitmemiş olmasıdır. Çeviri tamamlandığında bunlarda Türkçe olacaktır

İndirme Linki:

192962_1.jpg 192963_2.jpg 192964_3.jpg

Last edited:

Deniz Çınar

Member
Jul 13, 2018
128
73
77
oyunu Chapter 01'in 1, 2, 3 ve 4. gününün çevirisi bitti.

Türkçe yapmak için ana menüde Config'e tıklayıp Language kısmından türkçeyi seçmeniz yeterli.

Kayıtlı oyundan devam ediyorsanız bazı kısımlar Türkçe olmayabilir (Başarım işimleri, Ödül isimleri ve Karakter isimleri (Garson, Barmen, Tezgahtar) gibi).
Emin olmak için dili Türkçe yaptıktan sonra oyunu bir kez kapatıp tekrar açmanız ve yeni oyuna başlamanız gerekiyor. "Önemli olan diyaloglar diğerlerine gerek yok" diyorsanız bunu yapmanıza da gerek yok.

İSTEK OLURSA ÇEVİRİ TAMAMLANDIĞINDA ANDROİD SÜRÜMÜNÜ DE PAYLAŞIRIM.

SADECE 1, 2, 3 VE 4. GÜN TÜRKÇEDİR.

Seçimlerdeki bazı butonlar ve 4. Günün son sahneleri Türkçe olmayabilir bunun nedeni çevirinin bitmemiş olmasıdır. Çeviri tamamlandığında bunlarda Türkçe olacaktır

İndirme Linki:

View attachment 188353 View attachment 188354 View attachment 188355
helal olsun be çok teşekkürler

• Like
Reactions: Rodanel

MrLaxendr

Newbie
Mar 23, 2018
35
52
122
Trainer 0.24 sürümü artık Türkçeye çevrildi.

Oyun hakkında söyleyeceğim

1. Eğer bir sahnede hatalı çeviri olursa söyleyin bilelim.Sonuçta biz de bir insanız.
2. Sahne hiç gözükmeyip beyaz ekran çıkarsa bildirin( Fotoğrafla olursa çok iyi olur).
3. DTGZ Sayfanda linki yenileyip ve yanına sürümü not edersen çok makbule geçer.
4. KURULUM İÇİN ZIP Dosyasındaki /Game klasörünu oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştırın.

Personal Trainer 0.24 version is now translated into Turkish.
I will say about the game
1. Let us know if there is an incorrect translation in a scene.
2. Report the scene if no white screen appears (Great for photography).
3. DTGZ If you refresh the link on the page and note the version next to it is very useful.
4. FOR INSTALLATION Paste the ZIP file in the folder where the game is.

screenshot0004.png

screenshot0001.png screenshot0002.png ] screenshot0005.png screenshot0003.png

Deniz Çınar

Member
Jul 13, 2018
128
73
77

1. Eğer bir sahnede hatalı çeviri olursa söyleyin bilelim.Sonuçta biz de bir insanız.
2. Sahne hiç gözükmeyip beyaz ekran çıkarsa bildirin( Fotoğrafla olursa çok iyi olur).
3. DTGZ Sayfanda linki yenileyip ve yanına sürümü not edersen çok makbule geçer.
4. KURULUM İÇİN ZIP Dosyasındaki /Game klasörünu oyunun kurulu olduğu klasöre yapıştırın.

3. DTGZ If you refresh the link on the page and note the version next to it is very useful.

View attachment 189833

View attachment 189830 View attachment 189831 ] View attachment 189834 View attachment 189842

helal olsun be

• Like
Reactions: MrLaxendr

psyche22

New Member
Nov 5, 2018
12
4
259

View attachment 189833

View attachment 189830 View attachment 189831 ] View attachment 189834 View attachment 189842

Yüklediğiniz rar dosyasının içinde Game klasörü yok, içi boş.

beto53

New Member
Nov 20, 2018
9
4
13
Arkadaşlar, Milfy City için bir sorum var...

Ben türkçe yama kurdum da... Bu yamada Linda için de, Sara için de dostum,arkadaşım olarak bahsediyor. Bunlar annesi, kardeşi falan değil mi ben mi yanlış anladım?

emreaydinoglu

Newbie
Sep 6, 2018
35
33
28
Arkadaşlar herkese selam.. My Cute Roommate [Astaros3D] oyununun türkçe yamasını tamamladım.. bende sizle birlikte oynayıp test edeceğim.. hata aldığınız bir yer olursa, hemen bana özelden ekran resmi alıp yazın..
çıkan dosyaları oyundaki 'game' klasörüne yapıştırmanız yeterlidir.. keyifli oyunlar olsun..
Not: oyunu oynarken sık sık kayıt etmenizi tavsiye ediyorum..

Hi everybody.. My Cute Roommate [Astaros3D] game, I play with you and I will test it..
Get a bug in this place, immediately take the picture of me and take a picture of the special..
you just need to paste the computers down into the 'game' folder in the game.. get enjoyable games ..
Ps: I advise you to register the game often.

Deniz Çınar

Member
Jul 13, 2018
128
73
77
Arkadaşlar herkese selam.. My Cute Roommate [Astaros3D] oyununun türkçe yamasını tamamladım.. bende sizle birlikte oynayıp test edeceğim.. hata aldığınız bir yer olursa, hemen bana özelden ekran resmi alıp yazın..
çıkan dosyaları oyundaki 'game' klasörüne yapıştırmanız yeterlidir.. keyifli oyunlar olsun..

Hi everybody.. My Cute Roommate [Astaros3D] game, I play with you and I will test it..
Get a bug in this place, immediately take the picture of me and take a picture of the special..

you just need to paste the computers down into the 'game' folder in the game.. get enjoyable games ..
adamsın be helal

• Like
Reactions: emreaydinoglu

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28

Eline ve emeğine sağlık. Oyunun başında bir kaç yerde eksik harf gördüm şimdilik. Ekran görüntüsü alıyorum oyun bitince hepsini atarım burdan (Bir aksilik olmazsa).
Tekrar emeğine sağlık.

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28

Oyunda bazı yerlerde harf eksiği var ama genel olarak türkçe kurulan cümlelerde anlam düşüklüğü var. Örnek olarak bir resim ekliyorum. Oyunu henüz bitirmedim mağzada kıyafetler menüsüne gelince oyun hata veriyor ilerleyemiyorum. Varmı aynı hatayı alan? Ayrıca mağzada türkçe karakter sorunu var onunda örnek resmini gönderiyorum. Mağzadan sonra oyun hata verdiği için ilerleyemedim. Oyunu yeniden indirip deneyeceğim.

29.jpg

14.jpg

mikadopasa

Member
Mar 24, 2018
151
39
286
Eline ve emeğine sağlık. Oyunun başında bir kaç yerde eksik harf gördüm şimdilik. Ekran görüntüsü alıyorum oyun bitince hepsini atarım burdan (Bir aksilik olmazsa).
Tekrar emeğine sağlık.
1544372204762.png
bu hatayı veriyor mesala dükkandan giysiye girince

emreaydinoglu

Newbie
Sep 6, 2018
35
33
28
Arkadaşlar hatam çeviriyi oynayarak test etmeden paylaşmak oldu.. dediğim gibi bende sizle aynı anda oynayıp test edecektim.. şu an oyuna başlıyorum.. hata olan yerleri düzelte düzelte devam edeceğim.. yeni bir güncelleme yapacağım..ayrıca oyunun sadece giriş bölümlerinde devrik cümleler olabilir.. daha sonraları için gerçekten güzel bir çeviri yaptığımı düşünüyorum.. eleştirilerinizi esirgemeyin söyleyin..

Friends I did not test the translation without playing the test .. as I said I will play and test with you at the same time .. I'm starting the game right now .. I'm going to correct the error with the corrected .. I'll do a new update .. also the game can only transitional sentences in the introduction .. I think I've done a really nice translation for later .. Do not spare your criticism ..

emreaydinoglu

Newbie
Sep 6, 2018
35
33
28
Arkadaşlar resimlerde paylaştığınız tüm hataları düzelttim.. Store.daki tüm öğeleri satın alabiliyorsunuz ve ilk paylaştığım dosyayı güncelledim.. game.rar dosyasını tekrar indirin.. MY Cute Roommate oyununu sıfırdan çıkarın masaüstüne.. ve en önemlisi (C:\Users\PC ADINIZ\AppData\Roaming\RenPy\My_cute_roommate) dosyasının içindekileri silmeniz ve oyuna sıfırdan başlamanızı tavsiye ediyorum..
Not: oyunda seçtiğiniz seçimlerden sonra geri dönmüyor sanırım.. önemli seçimler yapmadan önce sık sık kayıt etmenizi tavsiye ediyorum..

Friends have corrected all the errors you shared in the pictures .. and I have updated the file I first shared .. Download the game.rar file again. I recommend that you delete the contents of and start the game from scratch..
Ps: I guess it doesn't come back after the selections you've chosen in the game .. I suggest you register often before making important choices.

uzuncocuk

Newbie
Sep 9, 2018
68
28
28
Arkadaşlar resimlerde paylaştığınız tüm hataları düzelttim.. Store.daki tüm öğeleri satın alabiliyorsunuz ve ilk paylaştığım dosyayı güncelledim.. game.rar dosyasını tekrar indirin.. MY Cute Roommate oyununu sıfırdan çıkarın masaüstüne.. ve en önemlisi (C:\Users\PC ADINIZ\AppData\Roaming\RenPy\My_cute_roommate) dosyasının içindekileri silmeniz ve oyuna sıfırdan başlamanızı tavsiye ediyorum..
Not: oyunda seçtiğiniz seçimlerden sonra geri dönmüyor sanırım.. önemli seçimler yapmadan önce sık sık kayıt etmenizi tavsiye ediyorum..

Friends have corrected all the errors you shared in the pictures .. and I have updated the file I first shared .. Download the game.rar file again. I recommend that you delete the contents of and start the game from scratch..
Ps: I guess it doesn't come back after the selections you've chosen in the game .. I suggest you register often before making important choices.
İlk fırsatta deniyeceğim, tekrar emeğine sağlık. Bu arada v1.1.0 +ex versiyonu içinmi yoksa v1.0.0 +ex içinmi?

snnstr1

Newbie
Oct 3, 2018
31
11
170

ellerine sağlık yeni bir sorun var.dick denen adamın ofisinde ki bilgisayarı kontrol ettikten sonra patronun fotoları ve kuzenin kayıp kırmızı dosyasıyla ilgili bi bilgi alıyoruz.bu bilgiyle patronun yatak odasını drone ile gözetlememiz gerekirken yamalı versiyonda laptopu kapatınca sadece patronun fotolarını görmuş gibi yapıyor oyun.yani laptop u kapatıp gece 3 te şantaj malzemesi toplatmıyor oyun.orjinalde devam ediliyor

• Like
Reactions: Excommunicado