- Jul 27, 2018
- 6
- 22
Oyunun ana karakteri April.
Last edited:
aşırı güzel olmuş daha fazla fotoğraf görsek güzel olurduOyunun ana karakteri April.
güncellemesi daha yapılmadı onun mecbur bekleyecezmilfy city oyunun da okulda oğretmen odasına çağrıldıgında ordaki şantaj yapılan hoca ev adresini veriyor onunda evi açılıyor geceleri gel diyor ama oyunda hiç bir şey olmuyor ne yapmamız lazım
Linda mı ne boksa o sahile gitmek istiyor izin alacam fakat rehberlikci gibi biri var ona gittigimde boş çıkıyor tüm görevleri bitirdim şu anda anahtar var 2 tane ama ben bu oyunu çözemedim yardımcı olabilirmisinizgüncellemesi daha yapılmadı onun mecbur bekleyecez
MİLFY CİTY BRO YENİSİ ÇIKAR ÇIKMAZ GELİR MİHey.
My name is Aytu. I'm 19. I can help you about your game's translation. I can translate English to Turkish. Its completely free because so many Turkish player wants Turkish games.
I have so much free time for translation. I already worked some TV Series Websites.
If you interested just contact with me on PM.
(I'm using Discord, Steam, Battle.net)
(Türkçe oyun çeviri isteğiniz olursa söylemeniz yeterli çevirmeye çalışırım Renpy oyunlar üzerinde çalışıyorum genelde)
Sorunu çözebildiniz mi acabaArkadaşlar yardım eder misiniz. Milf city de nasıl plaja annemizi götürüyoruz nasıl okuldan izin alıyoruz
okulda ki terapiste gidip konuşSorunu çözebildiniz mi acaba
Hocam bu hangi oyunun karakteri acaba?Oyunun ana karakteri April.
Karının kaşı gözü saçı yüzü burnu çok güzel olmuş çok beğendim, elinize sağlıkBizim yapacağımız oyunun
YokArkadaşlar Summertime Saga türkçe yaması varmı forumda aradım fakat bulamadım??
kardeşim bende olmuyor terapiste iptal yazısı çıkıyor.okulda ki terapiste gidip konuş
terapistin karşısında ki odada okul müdürü var ona gidip okuldan izin belgesi al
sonra ki gün öğlen babana o belgeyi ver vermek için belgeyi envanterden işaretleyin öyle verin ve uyuyun sabah kalktığınızda tatil için hazırlık yapıyorsunuz
05c icın ıl cıkan turkce yama oyunu bozuyor terapıste ıptal mudurun alt tarafta eksık gorunuyor.duzeltılmıs halını ındır kur duzelıcekTeşekkürler şu milf cityde sahile gidemiyorum abi yardım edin ya sinirlerim gerildi valla