adamsın.Beyler ben de Sister,sister,sister oyununu çevirdim. Eğer çeviride bir yanlışlık varsa ki var, affola. Umarım mazur görürsünüz. Nasıl yapılacağını zıp dosyanın açıklamasında verdim. Hepinize iyi zamanlar.
Gentlemen, I'm a Sister, sister, sister. IS AN EVALUATED. I hope you excuse me. I gave it to you by explaining how. Good times to all of you.
kardeşim yayınlandı sandım bildirim gelinceadamsın.
edit: reis eline sağlık çeviri güzel de oyun çok kötüymüş ya. anlamsız bir hikayesi vardı, 5 dakika dayanamadan kapattım. Dating my daughter oyununu deneyeceğim şimdi. keşke sen de başka bir oyunu çevirseydin. ama yine de sağlık olsun, emeğine sağlık. belki seveni vardır bu oyunun da.
Dating my Daughter oyununu çok beğendim bence 2-3 çevirmen birleşsin daha hızlı biter oyunadamsın.
edit: reis eline sağlık çeviri güzel de oyun çok kötüymüş ya. anlamsız bir hikayesi vardı, 5 dakika dayanamadan kapattım. Dating my daughter oyununu deneyeceğim şimdi. keşke sen de başka bir oyunu çevirseydin. ama yine de sağlık olsun, emeğine sağlık. belki seveni vardır bu oyunun da.
iyi geceler gençler bu türkçe yamayı nasıl atacağım 0.5c sürümüne bilginiz var mı? script dosyasını bulamıyorumHERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR. MİLFY CİTY 0.5B SÜRÜMÜNÜN TÜRKÇE ÇEVİRİSİ'NİN %95'İ BİTMİŞ BULUNMAKTADIR. ÇEVİRİLMEYEN BİR YER BIRAKMAMIŞ OLUP 0.4 SÜRÜMÜNÜN ÇEVİRİLMEMİŞ YERLERİNİ DE ÇEVİRMİŞ BULUNUYORUZ.
Dostum yama için çok teşekkürler.. emeğine sağlık..Beyler ben de Sister,sister,sister oyununu çevirdim. Eğer çeviride bir yanlışlık varsa ki var, affola. Umarım mazur görürsünüz. Nasıl yapılacağını zıp dosyanın açıklamasında verdim. Hepinize iyi zamanlar.
Gentlemen, I'm a Sister, sister, sister. IS AN EVALUATED. I hope you excuse me. I gave it to you by explaining how. Good times to all of you.
Dostum yama için çok teşekkürler.. emeğine sağlık..HERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR. MİLFY CİTY 0.5B SÜRÜMÜNÜN TÜRKÇE ÇEVİRİSİ'NİN %95'İ BİTMİŞ BULUNMAKTADIR. ÇEVİRİLMEYEN BİR YER BIRAKMAMIŞ OLUP 0.4 SÜRÜMÜNÜN ÇEVİRİLMEMİŞ YERLERİNİ DE ÇEVİRMİŞ BULUNUYORUZ.
DOSTUM GÜNAYDIN. OYUNUN İÇİNDE GAME DOSYASI VAR. ONA GİRİYORSUN, SCRİPT DOSYASINI GÖRÜCEKSİN ZATEN. ONUN İÇİNE, RARDAKİ DOSYALARIN HEPSİNİ ATIYORSUN. SONRA GİRİP OYNAYABİLİRSİN.iyi geceler gençler bu türkçe yamayı nasıl atacağım 0.5c sürümüne bilginiz var mı? script dosyasını bulamıyorum
Yama için çok teşekkürler. emeğine sağlık.HERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR. MİLFY CİTY 0.5B SÜRÜMÜNÜN TÜRKÇE ÇEVİRİSİ'NİN %95'İ BİTMİŞ BULUNMAKTADIR. ÇEVİRİLMEYEN BİR YER BIRAKMAMIŞ OLUP 0.4 SÜRÜMÜNÜN ÇEVİRİLMEMİŞ YERLERİNİ DE ÇEVİRMİŞ BULUNUYORUZ.
profesiyonellik böyle birşey galiba eline emeğinize sağlıkHERKESE İYİ GECELER ARKADAŞLAR. MİLFY CİTY 0.5B SÜRÜMÜNÜN TÜRKÇE ÇEVİRİSİ'NİN %95'İ BİTMİŞ BULUNMAKTADIR. ÇEVİRİLMEYEN BİR YER BIRAKMAMIŞ OLUP 0.4 SÜRÜMÜNÜN ÇEVİRİLMEMİŞ YERLERİNİ DE ÇEVİRMİŞ BULUNUYORUZ.
Birisi b ve c olayını anlatabilir mi ben b yi indirdim 3.2 gb fakat c 3.12 gb daha az ekstra bi birşey felanmı eklemişler oyunun gereği ne indirmeye gerek varmı ne eklemişler ne çıkartmışlar birisi uzun uzun açıklayabiilirmi lütfen...( Bu arada beklemedeyiz kolay gelsin)HERKESE İYİ AKŞAMLAR. DESTEĞİNİZİ EKSİK ETMEDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ. HALEN MİLFY İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRÜLÜYOR. 0.5B UPDATESİNİN ARDINDAN 0.5C UPDATESİ ÇIKMIŞ. ONU DA HALLEDECEĞİZ BU AKŞAM. ONU DA YARIN PAYLAŞIRIZ BÜYÜK İHTİMAL İLE. BİR KAÇ SIKINTILAR VAR. ONLAR DA HALLEDİLECEK. TAKİPTE KALIN. GÖRÜŞMEK ÜZERE. TEKRARDAN İYİ AKŞAMLAR. BİLGİ VERMEYE HER DAİM DEVAM EDECEĞİZ.
bende onu araştırıyordum forumda. ama bi sonuca varamadım. sanırım yeni olay yok. sadece bugları düzeltmişler. ama emin değilimBirisi b ve c olayını anlatabilir mi ben b yi indirdim 3.2 gb fakat c 3.12 gb daha az ekstra bi birşey felanmı eklemişler oyunun gereği ne indirmeye gerek varmı ne eklemişler ne çıkartmışlar birisi uzun uzun açıklayabiilirmi lütfen...( Bu arada beklemedeyiz kolay gelsin)
oyun klasorundeki .ttf uzantılı dosyaları atarsan o karakter sorununu halledebilirimBeyler Where The Hearth Is oyununu çeviricektim ama bir problemle karşılaştım. Şöyle ki (-ş,-Ş,-ğ,-Ğ,-İ) harflerini yazmıyor. Galiba bu ilk 3 bölüm için geçerli, blimiyorum. Çeviriyim mi bilmiyorum eğer sizin için sorun olmazsa çeviririm.
Where I Will Turn the Hearth Is Game but I have encountered a problem. It doesn't write the letters (-ş, -Ş, -ğ, -Ğ, -İ). I think this is for the first 3 chapters. I don't know if it's my translation. I'il translate it if you don't mind.
Çok teşekkürler çevirmenlik yapan kişilere söyledim ama pek yanaşan olmadı inş. biri yardım eder.Herkese tekrar merhabaYou must be registered to see the linksoyunu Chapter 1'in 1. ve 2. gününün çevirisi bitti.
Türkçe yapmak için ana menüde Config'e tıklayıp Language kısmından türkçeyi seçmeniz yeterli.
Pek fazla boş vaktim olmuyor o yüzden çeviride yardım edebilecek varsa bana ulaşsın.
İndirme linki:You must be registered to see the links
View attachment 182300 View attachment 182302 View attachment 182303