Eminim güzel bir oyun bizi bekliyor olacak. Kolaylıklar dilerim.Buraya attığım resimler tamamen taslak karakterin özelliklerini belli ediyor. Carol'un nasıl bir şeye benzediğini görün diye attım.
Oyun Renpy ile olacak.
ya renpy ya da unity yap kardeşim yapabilirsen, millet rpgm ya da diğerlerini pek sevmiyor, en çok para onlarda varBuraya attığım resimler tamamen taslak karakterin özelliklerini belli ediyor. Carol'un nasıl bir şeye benzediğini görün diye attım.
Oyun Renpy ile olacak.
Bekliyoruz reis gözümüz yollarda kaldı nerdeHERKESE GÜNAYDINLAR. ARKADAŞLAR MİLFY CİTY İÇİN SÜRÜM KONTROLLERİ, ÇEVİRİ KONTROLLERİ YAPILDI. HATALAR DÜZELTİLDİ. LİNDA VE TERAPİST KISIMLARIN SORUNLARI ÇÖZÜLDÜ. BU AKŞAM 11 DE PAYLAŞILACAKTIR. BİLGİNİZE. İYİ GÜNLER DİLERİZ.
REN'PY ÇEVİRİ EKİBİ.
paylaşıldıBekliyoruz reis gözümüz yollarda kaldı nerde
We're waiting dude
big brother türkçe mi kardeşim ?big brother oynayanlar böle kaldı son nedir sizce bug mu
View attachment 183427
şifreyi bir türlü bulamadım dostum. yazabilir misin acaba?HERKESE İYİ AKŞAMLAR. VERDİĞİMİZ SÖZDE DURDUK. ŞİFRE VE AÇIKLAMA RAR'IN İÇİNDE GÖMÜLÜ. İYİ OYUNLAR DİLERİZ.
şifre: BERKBATUşifreyi bir türlü bulamadım dostum. yazabilir misin acaba?
teşekkür ederim dostum.şifre: BERKBATU
beyler çevirilerin tek bir yerde toplandığı başlık var mı ?
bu arada ellerine sağlık agaHERKESE İYİ AKŞAMLAR. VERDİĞİMİZ SÖZDE DURDUK. ŞİFRE VE AÇIKLAMA RAR'IN İÇİNDE GÖMÜLÜ. İYİ OYUNLAR DİLERİZ.
You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.You don't have permission to view the spoiler content. Log in or register now.
Bu hangi oyun?bu kisi türbanli karakter nasil yapiyor ?
how does this person do turban ?![]()