ByGuvnor
Newbie
- Aug 30, 2018
- 43
- 108
- 43
Arkadaşlar özel sebeplerden dolayı çevirilere bir veya iki hafta kadar ara vereceğim. Böyle bir durum olduğu için kusura bakmayın. En geç 2 hafta sonra görüşmek üzere.
komple christmas dahil çevirip yollamıştım yapımcıya, 1-2 kodlama hatası varmış kontrol etmeden ekledigi için oyuna çalışmıyor, sonraki güncellemede düzeltecekmişman of the houseın yeni yamasın da türkçe yama çalışmıyo düzeltebilen var mı tıklayınca tepki vermiyo
Reis kim çeviriyomuş linkini atarmısın yada çevrilmiyorsa çevirirsen süper olur oyun baya iyitimestamp çeviriyorum, halihazırda çeviren varsa söylesin bırakayım.
Düzeltme: Başkası tarafından çeviriliyormuş... başarılar ben bıraktım.
Reis kim çeviriyomuş linkini atarmısın yada çevrilmiyorsa çevirirsen süper olur oyun baya iyi
Teşekkürler elinize sağlıkYou must be registered to see the links
Timestamp çevirisini biz yapıyoruz şuan önceliğinde başka bir projemiz var bitiminde oy kararı ile ona devam edeceğiz %40 'ı hazır halde...
hangi oyunu çeviriyorsunYaw şu oyunlardaki karakterleri hangi arada çiziyorlar. Akşam yatıyorum, sabah yeni oyun yapılmış yeni karakterler. Adamlar yemiyor içmiyor karakter çizip oyun yapıyor be. Biz çevirisini yapana kadar adamlar yeni oyun yapıyor resmen.
Translate;
In which way the characters in the games are drawn. In the evening, new characters made new games in the morning. The guys don't eat, they don't drink and they've been playing games. Guys are making new games until we do the translation.![]()
Daha önce hiç çeviri yapmadım bu işe azda olsa girmeye niyetim var. Açıkcası My Cute Roommate 'i çevirecektim ama dosyaları açmada sorun yaşadım. Birde Big Brother, Man Of The House projeler arasında. Big Brother çevrilmiş ancak ingilizce hali daha çok anlaşılır gibi, Türkçe çeviriyi çözecek bir çeviri programına ihtiyaç duyuluyor resmenhangi oyunu çeviriyorsun![]()
big brother çok uzun amaDaha önce hiç çeviri yapmadım bu işe azda olsa girmeye niyetim var. Açıkcası My Cute Roommate 'i çevirecektim ama dosyaları açmada sorun yaşadım. Birde Big Brother, Man Of The House projeler arasında. Big Brother çevrilmiş ancak ingilizce hali daha çok anlaşılır gibi, Türkçe çeviriyi çözecek bir çeviri programına ihtiyaç duyuluyor resmen
Translate;
I've never done translation before. Obviously I would turn My Cute Roommate, but I had trouble opening the files. Also among Big Brother, Man of The House projects. Big Brother is translated, but the English language is more understandable, a translation program is needed to solve the translation in Turkish.![]()
Ren'py oyunlarda oyun kayıtlarını Roaming üzerinde yedeklerini oluşturuyor. Eğer oyun yapımcısı oyunda yazılım olarak bir değişiklik yapmadıysa eski kayıtla devam edebilirsin.Beyler bende Personal Trainer 0.24 var bitirdim. 0.25 sürümü çıkmış ben 0.24 sürümümdeki kariyerim silinmeden 0.25e nasıl başlayabilirim ?
0.25 sürümünü indirirken nasıl indireceğim 0.25 sürümü indir deyince diğer sürümlerde otomatik olarak indiriliyor ama bende diğer sürümler varRen'py oyunlarda oyun kayıtlarını Roaming üzerinde yedeklerini oluşturuyor. Eğer oyun yapımcısı oyunda yazılım olarak bir değişiklik yapmadıysa eski kayıtla devam edebilirsin.
Dostum eski sürümleri sil bu link üzerinden yeni sürümü indir save dosyaları gözükür mutlaka. Bir dene olmazsa, yine yardımcı olurum.0.25 sürümünü indirirken nasıl indireceğim 0.25 sürümü indir deyince diğer sürümlerde otomatik olarak indiriliyor ama bende diğer sürümler var
türkçe yamasını da bulabilir misin rica etsemDostum eski sürümleri sil bu link üzerinden yeni sürümü indir save dosyaları gözükür mutlaka. Bir dene olmazsa, yine yardımcı olurum.
You must be registered to see the links
Türkçe yamaları bu konu üzerinden takip edebilirsintürkçe yamasını da bulabilir misin rica etsem