oyun v0.4 versiyonuna geçmiş şuanki yama çalışmıyor bilginizeYine benDaha önceden Depravity v0.2 çevirisi sunmuştum, oyuna güncelleme geldi v0.3 sürümü yayınlandı ve onunda çevirisini bitirdim..Hepinize keyifli oyunlar..
KURULUM = rardan çıkardığınız 'game' klasörünü olduğu gibi oyunun kurulu yere kopyala yapıştır yapın..bu kadar
You must be registered to see the links
You must be registered to see the links
Again I: P I have previously presented a translation of Depravity v0.2, update came to the game v0.3 version was released and the translation was done ..
INSTALLATION = Copy the 'game' folder you removed from the game as it is and copy and paste the game to the installed location.
v0.5 cıktıoyun v0.4 versiyonuna geçmiş şuanki yama çalışmıyor bilginize
game updated v4.current patch not working
Konuya eklerken yararlandığım kaynakta çevirmenin çevirmeyi bıraktığını söylemişlerdi.Dreams of desire çevirisi ne zaman %100 olur acaba. oyunu oynamak için çeviriyi bekliyorum. çeviren arkadaş bilgi verebilir mi ?
I wonder if the translation of dreams of desire would be 100%. Waiting for translation to play the game. Can you provide friend answer?
"In my story, i was inspired by Çukur ve Eşkiyalar Dünyaya Hükümdar Olmaz."Benim Hikayem Çukur vs Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dan esinleniyor.
And that is my failed attempt at writing Turkish![]()
Aha. Same goes for me. The opposite way. My understanding of english is good. Writing and talking - not so much.@meticey2
Huhu, I was close.
I got told by my friends (they're Turks). I like a lot of series from there and learned to watch them in Turkish.
So my understanding of Turkish is good. Writing and talking - not so much.
That is how many of us learn English. The best way is to just keep at it. I learned by playing MMO's when I was younger.Aha. Same goes for me. The opposite way. My understanding of english is good. Writing and talking - not so much.
I think too much turks in here. Because we love perverted things.(do not tell anyone)
Konusundan banladığınız der iken? Ne demek istiyorsun.View attachment 256224
Konusundan banladığınız (bir şey yapmamama rağmen) birinin konusuna gelip reklam yapma taktiği mi? Muazzam.
Özelden birini çıkarınca bildirim geldiğini bilmiyordum. Açtığınız konudan banladınız sandım, pardon.Bundan bahsediyor isen ben sana özelden bir mesaj atmıştım. (başkasına atacak iken)![]()
Sonra 'da seni mesaj grubundan çıkardım ve başkasını ekledim. Conversation = Sohbet Konu - Topic, Subject
Sorun değil. Reklam yapmam'dan rahatsız isen silebilirim. Bir Türk ekibi olarak Türk arkadaşlarımızın konularında oyunumuzu paylaştık bunu reklam olarak algılamanız biraz saçma geldi açıkcası.Özelden birini çıkarınca bildirim geldiğini bilmiyordum. Açtığınız konudan banladınız sandım, pardon.