- Mar 20, 2019
- 5
- 2
Reis bu hangi oyunun yamasıYou must be registered to see the linksBuyur çevirmediğin yerleri almaktan çekinme.
Hangi oyunları çevirdinRenpy, unity oyunlarının çevirisinin nasıl olduğunu biliyorum. Hatta bazen kendim çevirerek oynuyorum fakat, çevirme esnasında spoiler yediğim için çevirisini başkalarının yapmasını tercih ederim. Bu arada eğer bu çeviri olaylarıyla ilgilenen varsa, renpy ve unity oyunlarında çevirmek için dil dosyaları nerededir nasıl açılır anlatabilirim.
Hocam ben rpy dosylarını zaten düzüenliyorum ama bu rpyc dosyalarını açıp düzenleyeme yorum. Bu tür oyunların çevirileri rpy olarak yapılmış hep. Peki bu rpyc dosyalarını nasıl rpy yapıyorlar.Renpy, unity oyunlarının çevirisinin nasıl olduğunu biliyorum. Hatta bazen kendim çevirerek oynuyorum fakat, çevirme esnasında spoiler yediğim için çevirisini başkalarının yapmasını tercih ederim. Bu arada eğer bu çeviri olaylarıyla ilgilenen varsa, renpy ve unity oyunlarında çevirmek için dil dosyaları nerededir nasıl açılır anlatabilirim.
Aslına bakarsan çevirdiklerimi oynadım sildim, listede epey oyun var "Whereitallbegan-0.3a" "DeepImpact-0.3.1" bunları çeviriyorum şuan vakit buldukçaHangi oyunları çevirdin
Bizimle paylaşman mümkün mü?Bu arada Man of the house v0.9.2 extra yayınlandı onun türkçe sürümü son versiyon v0.8.8 bilginiz olsun ben kendim çevirdim v0.9.2 yi ama içeriklerini biraz kendime göre uyarladım.