- Mar 18, 2019
- 43
- 22
yani man of the house'un hepsi türkçe mi oldu anlamadım ben ona göre indirecemBu arada Man of the house v0.9.2 extra yayınlandı onun türkçe sürümü son versiyon v0.8.8 bilginiz olsun ben kendim çevirdim v0.9.2 yi ama içeriklerini biraz kendime göre uyarladım.
eyv kardeşim bu iyi olduArkadaşlar MilfyCity 0.5B 0.5C için yapılan Türkçe yamada küçük bir hata vardı. AHS'nin yaptığı yamayı düzenledim. Hata giderildi. Link:You must be registered to see the links
Linda ile artık tatile çıkabilirsiniz
Selam renpy çoğu kimse biliyor ama unity için dil dosyalarını nasıl bulacağımızı anlatabilirsen sevinirim.Renpy, unity oyunlarının çevirisinin nasıl olduğunu biliyorum. Hatta bazen kendim çevirerek oynuyorum fakat, çevirme esnasında spoiler yediğim için çevirisini başkalarının yapmasını tercih ederim. Bu arada eğer bu çeviri olaylarıyla ilgilenen varsa, renpy ve unity oyunlarında çevirmek için dil dosyaları nerededir nasıl açılır anlatabilirim.
Yok Man of the housenin 0.9.2 versiyonu çıktı Türkçe dil desteği var zaten ama geride kalmış biraz v0.8.8 de kalmış yani yaklaşık 4-5k civarı metin ingilizce hala.yani man of the house'un hepsi türkçe mi oldu anlamadım ben ona göre indirecem
Unity dil dosyaları genelde "resources.assets" arşiv dosyasında oluyor "UnityEX" programı ile kolayca dosyaları çıkarıp düzenleyip tekrar import edebilirsiniz.Selam renpy çoğu kimse biliyor ama unity için dil dosyalarını nasıl bulacağımızı anlatabilirsen sevinirim.
Hi renpy most people know but I would appreciate if you can tell us how to find the language files for unity.
tamamamı çevrilmedi değil mi?You must be registered to see the linksEdit : Daha fazla metin çevirisi eklendi... Diğer tüm dillerden daha fazla metin çevirisi var şu anda. (05.04.19)
Mapping.xml içindeki isimleri ben türkçe rastgele bayan isimleriyle değiştirdim siz isterseniz dilediğiniz gibi değiştirin.
Ek olarak içine unity oyunların çevirisini yapabilmeniz için program koydum ve kullanılışı içinde bir txt dosyası.
Tamamının çevirisi hiç bir dil desteğinde yok maalesef. Keşke dil dosyasında metinler yer alsa da çevirsem. Oyunlarda bir sistem var (if ve else kodları) dil dosyasında çeviri yoksa otomatik ingilizce olarak algılıyor. Dediğim gibi diğer dillerdeki tüm metinleri ekleyip çevirdim, ek olarak diğer dillerde olmayan ve kendim denk geldiğim ingilizce metinleri de kendim yazarak ekledim.tamamamı çevrilmedi değil mi?
anlıyorum emeğin için teşekkürler kolay gelsinTamamının çevirisi hiç bir dil desteğinde yok maalesef. Keşke dil dosyasında metinler yer alsa da çevirsem. Oyunlarda bir sistem var (if ve else kodları) dil dosyasında çeviri yoksa otomatik ingilizce olarak algılıyor. Dediğim gibi diğer dillerdeki tüm metinleri ekleyip çevirdim, ek olarak diğer dillerde olmayan ve kendim denk geldiğim ingilizce metinleri de kendim yazarak ekledim.
Polis Debby'nin ve Dr.Matthews'in olduğu sadece son sahneler tamamen ingilizce, el ile ekleyebilirdim ama gerçekten uğraş istiyor. Grup halinde çalışanlar var ise onların kolaylıkla çeviriyi devam ettirebileceğini düşünüyorum.
vaov bencede bu oyun çevrilmeliŞu oyunu çevirebilecek var mı? Galiba Big Brother oyununun yapımcısındanmış. Oyun görselliği çok güzel.
https://f95zone.to/threads/glamour-v0-11-offline-dark-silver.10579/