Tamamının çevirisi hiç bir dil desteğinde yok maalesef. Keşke dil dosyasında metinler yer alsa da çevirsem. Oyunlarda bir sistem var (if ve else kodları) dil dosyasında çeviri yoksa otomatik ingilizce olarak algılıyor. Dediğim gibi diğer dillerdeki tüm metinleri ekleyip çevirdim, ek olarak diğer dillerde olmayan ve kendim denk geldiğim ingilizce metinleri de kendim yazarak ekledim.
Polis Debby'nin ve Dr.Matthews'in olduğu sadece son sahneler tamamen ingilizce, el ile ekleyebilirdim ama gerçekten uğraş istiyor. Grup halinde çalışanlar var ise onların kolaylıkla çeviriyi devam ettirebileceğini düşünüyorum.
Merhaba
Ben Man of the House oyunu için türkçe çeviriye yardım etmek istiyorum. Daha önce UnityEx programından bahsetmiştiniz, şöyle ki:
"man of the house_Data" içindeki "resources.assets" dosyasını seçin...
düzenlemek istediğiniz dosyayı (Man of the house için Turkish.xml dosyasını) sağ tıklayarak "Export selected" deyin...
Oyun dizinindeki "man of the house_Data" klasörünün içinde "Unity_Assets_Files" diye bir klasör belirecek.
Programı kapatmadan bu dosyanın içindeki çıkardığınız xml dosyasının istediğiniz kısımlarını dilediğiniz gibi değiştirin ve kaydedin...
Ve son olarak programa tekrar dönüp "Import all files" butonuna basın...."
bu dediklerinizi takip ederek (ingilizce yer alan kısımları) kendimce çeviri yapıp Turkish.xml dosyasına -not defteri ile açıp- içerisine metin ekledim. sonrasında oyuna girdiğimde türkçe seçeneğini seçemez oldum. bir şeyi yanlış veya eksik yaptığımı düşünüyorum. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.