Dostum emeğine sağlık, harika olmuş yama..çok teşekkürler..You must be registered to see the links
9.4 uyumlusu ne zaman gelirYou must be registered to see the links
Hocam biraz geç oldu ama, summertime saga mükemmel olur.Arkadaşlar summertime saga oyunun türkçe yamasını hazırlamak için dil dosyalarını açtım eğer gerçekten ilgi varsa oyunun çevireceğim.
Hocam bende isterim, daha önceden yazdığınızı görmemişim arkadaş yazınca fark ettim.Arkadaşlar summertime saga oyunun türkçe yamasını hazırlamak için dil dosyalarını açtım eğer gerçekten ilgi varsa oyunun çevireceğim.
Eğer oynamadıysan "My cute roommate" ve " Life with Pleasure" oyunlarını önerebilirim. İkisininde Türkçe yaması mevcut, kendim hazırladım.
English:
"My cute roommate" and "Life with Pleasure". They both have Turkish patches, I made them myself.
Öncelikle sakin olmanı rica edeceğim. Ben yamayı %100 olarak hazırladım ve sundum. Oyun final yaptıktan sonra tekrar yapım sürecine girdi ve yeni sahneler eklendi. Eğer eski sürüm üzerinden oynayıp da %25 Türkçe hatasını alıyorsan yanlış kurmuş olabilirsin. Oyunu ve yamayı kaldırıp yeniden talimatlara göre yüklersen düzelir. Bende bu işleri bıraktığım için yamanın devamın getirmedim ve getirmeyeceğim de. Durumla ilgili @RedWhite ile iletişime geçip düzgün bir üslup ile rica edersen belki yardımcı olabilir. İyi forumlar, iyi oyunlar...Reis kusura bakma ama bir insan ancak bir yamayı bu kadar güzel hazırlayıp daha sonra bok edebilir! Yamanın geri kalanı nerde %25 çeviri gerisi yok.!
Öncelikle sakin olmanı rica edeceğim. Ben yamayı %100 olarak hazırladım ve sundum. Oyun final yaptıktan sonra tekrar yapım sürecine girdi ve yeni sahneler eklendi. Eğer eski sürüm üzerinden oynayıp da %25 Türkçe hatasını alıyorsan yanlış kurmuş olabilirsin. Oyunu ve yamayı kaldırıp yeniden talimatlara göre yüklersen düzelir. Bende bu işleri bıraktığım için yamanın devamın getirmedim ve getirmeyeceğim de. Durumla ilgili @RedWhite ile iletişime geçip düzgün bir üslup ile rica edersen belki yardımcı olabilir. İyi forumlar, iyi oyunlar...
Öncelikle sakin olmanı rica edeceğim. Ben yamayı %100 olarak hazırladım ve sundum. Oyun final yaptıktan sonra tekrar yapım sürecine girdi ve yeni sahneler eklendi. Eğer eski sürüm üzerinden oynayıp da %25 Türkçe hatasını alıyorsan yanlış kurmuş olabilirsin. Oyunu ve yamayı kaldırıp yeniden talimatlara göre yüklersen düzelir. Bende bu işleri bıraktığım için yamanın devamın getirmedim ve getirmeyeceğim de. Durumla ilgili @RedWhite ile iletişime geçip düzgün bir üslup ile rica edersen belki yardımcı olabilir. İyi forumlar, iyi oyunlar...
Yamayı nereden buldunuz hocam paylaşır mısınızKusuru bakma kardeşim, hikayenin akışına kaptırdım kendimi ve cidden çok sinirlendim çünkü mükemmel bir yama berbat hale gelmişti. Kırdıysam özür dilerim malesef o sinir ile oyunu ve yamayı tamamen sildim tüm save dosyaları gitti yani.. Yinede çok teşekkür ederim nazik tavırların ve anlayışın için.
https://f95zone.to/members/byguvnor.854564/#recent-content link üzerinden hazırladığım yamalara ulaşabilirsiniz.Yamayı nereden buldunuz hocam paylaşır mısınız